Legarea sânilor

"Breast bondage", legarea sânilor, de multe ori începe cu un ham de piept, legare de bază, la care se pot adăuga alte proceduri BDSM, dar poate fi evenimentul principal în sine. Oamenii de toate sexele se pot bucura de legarea sânilor, dar de unde se începe?


Siguranța e sexy!


În primul rând, angajarea în orice activitate BDSM implică o gândire serioasă cu privire la preocupările de siguranță, legarea sânilor nu este diferită din acest punct de vedere. Există o multitudine de aspecte la care trebuie să se gândească înainte de a se începe legarea și este important ca acestea să fie cercetate cu atenţie. Sânii sunt delicaţi și pot exista repercusiuni semnificative de la legăturile prea strânse și/sau impact, cum ar fi chisturile. Toți cei implicați trebuie să fie conștienți de aceste riscuri înainte de a continua.

Dacă eşti rigger (cel care execută legarea), comunică bine cu rope-bunny-ul tău (persoana care primeşte, de obicei, supusă), despre modul în care doreşte să fie legată - întrebați cât de strâns, cât de dureros și pentru cât timp doreşte să păstreze sânii legaţi. De asemenea, continuă să verifici întreaga scenă. Desigur, nu uita stabilirea şi folosirea la nevoie a cuvântului de siguranță!

Nimeni nu vrea să se întâmple ce e mai rău, dar trebuie să fii pregătit în caz că se întâmplă! Asigurați-vă că aveți foarfece de urgență la îndemână pentru a tăia frânghiile, cheile pentru a elibera lanțurile (sau foloseşte carabine pentru eliberare rapidă și ușoară), precum și un kit de prim ajutor aproape, pentru a trata orice răni care ar putea apărea.

Cine se poate bucura şi excita de legarea sânilor ?


Persoanele de orice sex se pot bucura de legarea sânilor. Cum e constituţia pieptului dictează ce hamuri și legături pot fi folosite. Cu toate acestea, nu contează cine ești; poți avea un ham frumos pentru piept. Dacă cineva spune altceva, ei bine, evită-i.

Pentru legarea reuşită a sânilor:


- Verificați tensiunea prin introducerea degetului sub frânghie să vă asiguraţi că nu este prea strâns;
- Nu fixați noduri pe zonele cu centre nervoase pentru că ar putea provoca leziuni nervoase;
- Nu trebuie să fie perfect, ci să vă distraţi!

Legarea sânilor poate fi începutul unei sesiuni BDSM. Sânii legați sunt mai sensibili. Puteți utiliza alte instrumente, ar fi o rotiţă Wartenberg, cleme pentru mameloane sau chiar ceară fierbinte pentru a spori experiența cu legarea sânilor supusei, a ta „rope bunny”. Sau folosește-ți degetele și buzele pentru a tachina pielea ei sensibilizată…

Sânii legaţi pot rămâne uşor cu urme, persoanele supuse care primesc trebuie să fie conștiente de acest lucru. Este bine să aibă loc o conversație despre cât de multe semne este în regulă să apară în urma sesiunilor de legare a sânilor, cât şi dacă rope bunny doreşte un anumit nivel de durere. Masochiștii se pot bucura de setarea RACK (Risk Aware Consensual Kink, - fetişuri cu riscuri conştientizate, consensuale), dar aceasta este o practică extremă. Într-o sesiune BDSM de legare a sânilor pot fi create senzații intense și multe urme.

Dacă nu sunteţi interesaţi de durere sau semne pe piele, există multe alte moduri plăcute de a profita de sânii legaţi:
- Gâdilați pielea cu o pană moale, material de mătase sau cu vârful degetelor;
- Utilizați cuburi de gheață pentru un joc de senzație intensă, care nu va lăsa nici un semn;
- Utilizați vopsele pentru corp pentru a face propria operă de artă, viu colorată.

Puteți avea multă plăcere prin legarea sânilor, de orice gen aţi fi, dar amintiți-vă să comunicaţi să aflaţi tot ce e necesar în legătură cu sensibilităţile şi condiţia de sănătate a persoanei supuse care primeşte, să fiţi conștienți de riscuri și să păstraţi siguranța!


by sclava

Please login to see the comments or to comment

BDSM lovers, go to bdsmside.com to find out your best partners for an intense, happy, long-term relationship in the lifestyle, for successful BDSM play sessions to enrich your life!