Moduri creative de a consolida dinamica D/s folosind jucării sexuale în BDSM

Jucăriile sexuale nu sunt doar jucării pentru sex – pot fi şi jucării fetişiste!

Dulapul tău poate este plin cu cătușe, floggere, zgărzi, padele și multe altele. Tu și partenerul tău (sau partenerii) sunteți adepţi ai BDSM-ului, iar cuvintele "Master" sau "Mistress" pot fi auzite în dormitor (sau în casa ta) în mod curent. Te consideri parte a unei dinamici de schimb de putere – ceea ce înseamnă că unul dintre voi este responsabil şi Dominator, iar celălalt se bucură să primească instrucțiuni ca şi persoană supusă sau sclavă.

Pentru a păstra această dinamică proaspătă în mintea voastră, vă jucați, probabil, cu o gamă largă de jucării fetişiste. La urma urmei, pentru asta au fost făcute legările (bondage) şi zgărzile! Dar v-ai gândit vreodată la extinderea "cutiei tale de jucării perverse” astfel încât să includă mai mult decât jucării fetişiste? Jucăriile sexuale obişnuite pot fi o modalitate distractivă de a consolida dinamica de schimb de putere. Luați în considerare aceste modalități simple de a încorpora jucăriile sexuale preferate în jocurile voastre BDSM - sau consideră acest articol ca o inspirație pentru a cumpăra unele noi!


Jocul public


În timp ce ideea de a se juca în public aduce, multora dintre noi, un anumit nivel de emoţie, poate fi, de asemenea, foarte excitant pentru atât de mulți alții! Multe jucării sexuale se potrivesc bine pentru un joc discret în public, considerând dopurile anale, bilele Kegel, clemele pentru sfârcuri și multe altele. Ordonă-i partenerului/ei tău-tale supus/e să poarte aceste articole în timp ce este plecat/ă și să se întoarcă purtându-le pe el/ea pentru a se bucura de experiența lor! O apăsare discretă pe baza aplatizată a jucăriei anale purtate de supusă în timp ce sunteți apropiaţi într-un lift, poate fi o modalitate distractivă şi excitantă de a aminti, în mod constant, cine este Dominatorul...

Jocul public cu control de la distanţă


Luați în considerare acest joc public cu un pas mai departe! În loc să laşi partenerul doar să aibă plăcere pasivă în public, ia în considerare ceea ce poate face acest proces mai activ. Vibratoarele wireless și dopurile anale cu vibraţii comandate de la distanţă, fac din jocul în public o șansă perfectă de a-ți afirma dominarea. Solicită-ți supus/a să poarte jucării sexuale telecomandate și ia în stăpânire telecomanda!... Nu numai că vei avea fiorul secret de a ști că supusa ta va putea avea plăcere sexuală în mijlocul cafenelei, dar poți alege, de asemenea,să porneşti și să opreşti jucăria după chef. Acest lucru adaugă un fior complet diferit și schimb de putere la o simplă jucărie vibratoare. Ia în considerare adăugarea unei pedepse sau a unei recompense la timpul de joc, în funcție de decizia dacă supusul/a poate avea orgasm sau trebuie să oprească la limită orgasmul. Tentația de a "surprinde" supusa cu această jucărie va fi puternică, dar ia în considerare să încerci jucăria la domiciliu, mai întâi. Nu e nimic mai frustrant decât a afla că noua ta jucărie nu funcționează ... în mijlocul unui mall unde nu o poți depana. Încercarea de la domiciliu vă va permite să știți care haine se potrivesc cel mai bine, care este gama de vibraţii potrivită acţionarii la distanță și dacă funcția wireless (fără fir) funcționează bine.

Aveţi în vedere legările, „bondage”, păstrate sub haine


Învățarea câtorva legături de bază de bondage cu frânghii, poate veni la îndemână dacă sunteți în căutarea modalităţilor de a vă (re)afirma periodic dominarea. În timp ce puteți lega întotdeauna un ham de bază "Karada" pentru ca supusul/a să îl poarte sub îmbrăcăminte (și să îi fie, astfel, amintit statutul tot timpul!), puteți utiliza, de asemenea, frânghia pentru scopuri mai viclene, inclusiv de a fixa dopurile sau dildo-urile anale în locul lor, când supusul/a se află în public. În timp ce frânghia va fi probabil prea strânsă pe trup pentru a putea fi purtată pentru perioade lungi de timp, dacă utilizați bondage pentru a reține o jucărie inserabilă în anus, în vagin, va funcționa pentru perioade scurte de timp în public. Jucăria va permite supusului/ei tale să aibă o senzaţie plăcută de umplere când merge pe afară. Uită-te la tutoriale de realizare a hamurilor de șold cu frânghie, pentru a găsi unul care funcționează bine pentru nivelul tău de calificare (și nu uita să alegi un material de frânghie ușor lavabil, cum ar fi bumbac sau nailon).

Masturbarea pentru tachinarea persoanei supuse


Jocul tău D/s cu jucării sexuale nu trebuie să fie limitat la spațiul din afara casei tale! Ia cu tine atitudinea dominantă în dormitor! În loc de a permite partenerului/ei vreun pic de plăcere, ia în considerare legarea supusului/ei şi să te bucuri de jucării sexuale pe cont propriu. Nu permite persoanei supuse plăcerea, și nu îi permite să te atingă. Doar torturează-o obligând-o să privească în timp ce te bucuri de propria jucărie sexuală: fă-ţi plăcere cu vibratoare, dildo-uri, dopuri anale sau orice altceva dorești! Amintiți-vă că este vorba despre spectacol, negare, șicanare.

Tortura orgasmului


Să mergem în direcția opusă acum! Dacă știi că plăcerea partenerului/ei /tale se declanșează uşor, ia în considerare utilizarea jucăriilor sexuale pentru a-l/o "tortura" în adevăratul sens al cuvântului! Continuă stimularea sexuală după orgasmul partenerului/ei. Dacă nu poate avea orgasme multiple, se va simți foarte, foarte intens, foarte repede! În cazul în care partenerul/a supus/ă este capabilă de orgasme multiple, tu continui până când corpul supusei este atât de epuizat de la multiplele orgasme încât le-ar opri imediat dacă ar putea! Refuzul de a opri plăcerea până când decizi că e destul, - nu atunci când persoana supusă e satisfăcută - este o modalitate distractivă de a consolida dinamica D/s și a reaminti cine este Dominatorul.
Nu uitaţi, însă, că puteți tortura pe cineva numai dacă ați primit consimțământul expres, în avans. Un cuvânt de siguranță este necesar pentru a se asigura că distracţia se oprește atunci când are nevoie persoana supusă şi anunţă asta utilizând cuvântul de siguranţă stabilit înainte de joc.

Controlul la distanță


Nu uita de îmbunătățirile în tehnologia jucăriilor sexuale! Noua tehnologie influenţează fiecare aspect al vieții noastre de zi cu zi - inclusiv viața noastră sexuală! Vibratoare, masturbatoare pentru sexul masculin și dopuri anale pot fi controlate de la distanță, cu o conexiune la internet. Da, așa este. În timp ce partenerul tău este departe urmărindu-şi afacerile, puteți rămâne în continuare conectat sexual prin controlul de la distanță al jucăriilor sexuale. Sau puteți solicita partenerului să poarte un dop anal la locul de muncă - unul pe care îl puteți controla din confortul scaunului preferat de acasă...

Jocul de umilire şi rușinare


Jucăriile tale sexuale pot face minuni în scenele bazate pe "umilire". Dacă înscenezi corect, ce ar putea fi mai jenant decât să fii forțat/ă să folosești un vibrator când în faţa ta se află un penis biologic perfect funcţional? Nu uitați că jucăriile sexuale pot deschide o gamă largă de oportunităţi pentru jocurile ce implică jenă și umilință, dacă asta e ceea ce vă place!

Utilizați instrumentele pentru jocuri


Ia în considerare moduri distractive în care jucăriile sexuale pot deveni instrumente pentru nevoile tale de întărire a dominării. Eşti Dominatoare şi vrei să îţi faci supusul să se înece cu un penis în timp ce îl pătrunzi sălbatic, pe la spate, cu un dildo „strap-on”? Ei bine, dacă un trio nu este de considerat de această dată, un vibrator cu ventuză montat pe peretele din faţa ta, ar putea fi exact ceea ce ai nevoie! Eşti Dominator şi îți place ideea de a-ţi lega partenera și a o stimula nebuneşte, dar fără pic de stimulare a clitorisului când ea are nevoie de asta pentru a avea orgasm? Vezi clemele vibratoare pentru mameloane și un vibrator intern pentru vagin în timpul sexului anal, dubla penetrare fiind de altfel, visul multor femei!
Ideea este, jucăriile sexuale sunt un instrument la îndemâna ta, pe care să îl utilizezi în orice moment, pentru a consolida dinamica de schimb de putere. Trebuie doar să schimbi modul în care te gândești la ele și să fii creativ.

Un sfat în încheiere: ceea ce face oricare dintre aceste jucării sexuale utile pentru consolidarea dinamicii de putere în relaţia ta D/s, este procesul de gândire din spatele ei. S-ar putea să fi planificat un scenariu complicat pentru a-ţi face partenera să se simtă supusă doar cu un vibrator, dar dacă nu împărtășeşti aceste gânduri cu ea, s-ar putea ca ea să reacţioneze ca într-o acţiune obişnuită, petrecând un timp fără o dinamică specială pentru ea. Ceea ce face (sau strică!) scena ta, va fi mentalitatea din ea. Asigură-te că vei fi vocal și verbal, amintind partenerei tale care este semnificația a ceea ce se întâmplă. Astfel, pe lângă consolidarea dinamicii de transfer de putere, scena imaginată de tine va fi cu atât mai fierbinte!


by sclava

Please login to see the comments or to comment

BDSM lovers, go to bdsmside.com to find out your best partners for an intense, happy, long-term relationship in the lifestyle, for successful BDSM play sessions to enrich your life!