Jocul de privare senzorială în BDSM

Jocul de privare senzorială poate face ca orice senzație pe piele să se simtă mai intensă.

Sexul bun este foarte mult despre senzaţii. Mirosul partenerului tău, gustul limbii lui, senzația degetelor lor pe pielea ta, sunetul vocii lui și, bineînțeles, aspectul corpului lui atrăgător. Dar adaugă o legătură la ochi și devii mai atent la celelalte simțuri. te poți întinde, relaxa și te poţi bucura de lucrurile minunate pe care le poți auzi, mirosi, atinge și gusta.

Pentru unii, acestea sunt de ajuns. Dar altor fetişişti le place să împingă acest lucru și mai departe: se angajează în ceea ce este denumit joc de privare senzorială, o activitate care implică privarea de a utiliza unul sau mai multe simțuri. Ochii sunt ușor de restricţionat; la fel sunt și urechile, fie cu dopuri pentru urechi, fie cu căști care emit un zgomot neutru. Este greu să înlături mirosul, dar poți bloca alte mirosuri cu o mască din piele, de exemplu. Nu poți elimina nici simțul gustului, dar poți folosi un căluş, ca persoana să nu poată vorbi. Pentru simţul tactil, multora le place să lege cu bandă adezivă mâinile strânse în pumn sau să le pună în mănuși speciale.


Privarea senzorială vă ajută să vă deconectați


Dacă ați fost vreodată într-un rezervor de privare senzorială, veți avea o idee despre ce este vorba. Dacă nu ați încercat-o încă, gândiți-vă la ea ca la o formă de relaxare: atunci când eliminați stimulii care vin din lumea exterioară, este mai ușor să vă eliberaţi de anxietate, stres și reacții automate. Multe spa-uri sunt dotate cu rezervoare de privare senzorială, sau "rezervoare plutitoare", cu apă la temperatura corpului.

Privarea senzorială facilitează accesul la lumea ta interioară: gândurile, sentimentele și imaginația ta. Unele persoane se bucură de aspectul ei meditativ, deoarece acestea nu pot folosi simțuri din afară pentru a-ţi distrage atenția.

O cale spre jocul de putere


Mulți fetişişti se bucură de starea meditativă care vine împreună cu jocul de privare senzorială. Cu toate acestea, este implicat jocul de putere: persoanele supuse cărora le-au fost restricţionate simţurile, devin foarte dependente de partenerul lor pentru orice activitate: mutarea și aranjarea lucrurilor devine dificilă fără a fi ghidat de ochi și mâini. Fără urechi, chiar să știi unde se află partenerul tău la un moment sau altul, devine o provocare.

Când suntem lipsiți de simțurile noastre devenim foarte vulnerabili, ceea ce întărește legătura de încredere dintre parteneri. Fiind „la mila lor absolută”, se accentuează sentimentele erotice, mai ales atunci când privarea senzorială e dublată de bondage. persoanele dominante pot poziționa cu ușurință pe acela supuse pentru confort (sau nu), pentru activitatea sexuală, pentru joc de impact, sau pur și simplu pentru plăcerea lor de vizionare.

O cunoştinţă mi-a povestit:
„Ultima dată când am participat la jocul de privare senzorială, am ajuns în patru labe în sufrageria mea, cu picioarele partenerului meu pe spate. Încă mai aveam libere urechile, așa că am putut asculta emisiunea TV pe care a urmărit-o în timp ce mă folosea ca pe un scaun pentru picioare. Am fost legată la ochi, cu căluş și cu mâinile strânse în pumn, fixate cu bandă adezivă.

După câteva minute, mintea mea a început să plutească. Am pierdut noțiunea timpului și a spațiului. M-am concentrat pe respirația mea, pe puterea muşchilor mei abdominali pentru a susţine picioarele partenerului meu și pe ceea ce simţeam în picioare și brațe. Aș fi putut rămâne așa ore în șir, observând curioasă, cum a reacționat corpul meu la această sarcină de anduranță, urmărindu-mi gândurile ce îmi treceau prin minte.

Am ajuns la această stare doar în cele mai bune momente de meditație Zen, după o oră de şedere imobilă pe o pernă”...

Cum să începeţi restricţionarea senzorială


Dacă doriți să încercați restricţionarea senzorială, vă îndemn să începeți lent, cu o singură restricţionare la început; legarea la ochi este cea cu care se începe de obicei. Data următoare, puteți adăuga un căluş sau dopuri pentru urechi. Dopurile pentru urechi sunt de diferite; unele lasă anumite sunete să ajungă la purtător, în timp ce altele blochează aproape orice sunet.. Să-ți fie legate mâinile, este cel mai dificil pas pentru unele persoane mai mult decât pentru altele.

Unele persoane suportă greu să li se restricţioneze simțurile, așa că este bine să se înceapă ușor. Să alegeţi întotdeauna un semnal de siguranță: dacă ai căluş, astfel încât partenerul tău să te poată auzi şi elibera în cazul în care ceva este în neregulă. De exemplu, trei semne din cap sau atingerea Dominatorului - partenerul de joc, cu pumnul, va funcţiona bine.

Discută cu partenerul despre limitele lui şi ale tale, pentru a vă asigura că sunteți pe aceeași lungime de undă. Și dacă ție sau partenerului tău nu vă place restricţionarea senzorială, nu vă faceți griji. Există o mulțime de alte lucruri fetişiste de încercat!


by sclava

Please login to see the comments or to comment

BDSM lovers, go to bdsmside.com to find out your best partners for an intense, happy, long-term relationship in the lifestyle, for successful BDSM play sessions to enrich your life!