Stimularea erotică cu impulsuri electrice

Jocul erotic electric sau electrostimularea erotică sunt unul și același lucru, respectiv utilizarea dispozitivelor încărcate electric în jocuri BDSM sigure și bazate pe consens. Poate fi o noțiune ce sperie pe unii, dar o cale mai sigură pentru oricine e doritor să încerce o excitare „șocant” de bună, este „bagheta violetă” (violet wand), să-i urăm bun-venit în BDSM-ul din România :)


Trandafirii sunt roz, violetele sunt… ”șocante”!


O baghetă violetă arată ca o sculă electrică cu mici bulbi de sticlă fixați la un capăt. Atunci când este pornit, bulbul luminează violet, în timp ce în interior se aud sfârâituri și pocnituri, accentuând emoția. Plimbând pe piele electrozii sau oricare dintre accesoriile minunate cu care se livrează setul cu baghetă violetă, se vor produce descărcări statice și scântei la suprafața pielii dând o senzație extraordinară! Acest dispozitiv nu transmite curent electric prin corp, așa că e sigur de folosit, cu excepția zonei superioare a pieptului pentru persoanele cu stimulator cardiac, cele cu aglomerări de nervi, cum e coloana vertebrală și bineînțeles, ochii.

Lasă-te dus(ă) de val…


În cadrul jocurilor BDSM cei mai mulți folosesc bagheta ca atare, ea fiind de sticlă, cu un mic bulb la capăt, să trimită un arc electric care să se descarce pe suprafața pielii. O altă metodă este folosirea ei în mod indirect, ceea ce presupune utilizarea unui dispozitiv cu contacte electrice adezive pe corp, trecând curentul de la baghetă prin dispozitivul de control și apoi prin corp, făcând întregul corp să se comporte ca un electrod: oooh!

Ești excitat(ă) deja?


Imaginează-ți acum pe cineva cu degetele sau alte părți ale corpului electrificate, atingându-te pe zonele erogene…sărutându-te și făcând sex oral electrificat cu tine! Este posibil! Te face să explodezi de adrenalină?

Baghetele electrice – un fel de magie…


Avantajul baghetelor violete este accesibilitatea, fiind multe variante oferite pe site-rile de specialitate sau in magazinele de profil. Ele sunt livrate în ambalaje discrete si au o varietate de accesorii constând în diferite forme de capete sau electrozi, de folosit pentru diferite parţi ale corpului, inclusiv în forma ascuțită. Ahhh!… Fiecare set e însoțit de instrucțiuni de folosire, siguranța înainte de toate!
Există şi alte accesorii electrice ce pot fi folosite în BDSM dar în România baghetele sunt printre cele mai ușor de găsit.
Sună incitant? Nu deveniți dependenți, v-ar putea costa la factura de electricitate!
Ați încercat vreodată jocuri cu electricitate? E ceva ce v-ar plăcea să încercați?

Împărtășiți experiențele voastre BDSM cu noi.


by sclava

Please login to see the comments or to comment

BDSM lovers, go to bdsmside.com to find out your best partners for an intense, happy, long-term relationship in the lifestyle, for successful BDSM play sessions to enrich your life!