Scenarii BDSM de orgasm forțat

Indiferent de modul în care le experimentezi sau cât de dur îți place, orgasmele forțate sunt despre plăcere.

Îmi plac orgasmele forțate. Dacă ar trebui să aleg între un orgasm forțat sau o partidă bună de amor, aș alege orgasmul forțat aproape de fiecare dată. Așadar, ce anume îmi place atât de mult mie și altora ca mine? Ca în cazul oricărui lucru pervers, nu există un răspuns simplu, dar vă voi da câteva.

Să vedem mai întâi ce sunt orgasmul, orgasmul forțat şi cel controlat și cum să obții plăcere din ele în timpul sesiunii BDSM.


Orgasmul


Potrivit publicaţiei „Clinical Psychology Review”, există cel puțin 26 de definiții ale orgasmului. În termeni clinici, orgasmul este o descărcare bruscă a tensiunii sexuale care are ca rezultat contracții musculare și modificări ale ritmului cardiac, ale tensiunii arteriale și ale tiparelor de respirație.

Cu alte cuvinte, un orgasm apare brusc după acumularea tensiunii sexuale, creând o senzație intensă de plăcere. La bărbați, orgasmul poate fi însoțit de ejaculare.

Orgasmele sunt răspunsuri fiziologice și psihologice complexe la activitatea sexuală, ceea ce face ca definirea lor într-un mod precis să fie destul de dificilă. Orgasmul implică adesea stimularea organelor sexuale, cum ar fi penisul, clitorisul sau punctul G, dar orgasmul poate apărea și ca răspuns la stimulii de pe alte părți ale corpului sau chiar ca răspuns la gânduri sau stimuli vizuali.

Un orgasm include următoarele faze: faza de excitație, cea de platou, faza orgasmică și faza de finalizare. Durata acestor faze variază în mod individual și în funcție de fiziologia persoanei.

Un orgasm este adesea considerat sfârșitul actului sexual, deși nu trebuie să fie neapărat așa.

Este rar ca ambii parteneri să poată avea orgasm în același timp. Dacă scopul tău este să ajungi la orgasm, asigură-te că și partenerul tău este satisfăcut. Orgasmele sunt o parte minunată a sexului, dar nu sunt singura sursă de plăcere. Încercați să explorați sexul dincolo de orgasm prin tehnici tantrice sau altele.

Adepţi din România ai BDSM-ului, vă aştept cu destăinuiri despre experienţele voastre speciale ce au presupus orgasme forţate şi multiple, să înţelegem şi mai bine cum pot fi obţinute mai uşor şi cât de bine v-aţi simţit, să fie călăuză spre plăcere intensă şi pentru cei mai puţin experimentaţi!

Orgasmul forțat


Un orgasm forțat este un punct culminant experimentat de o persoană care renunță la control în timpul jocului sexual. O persoană supusă poate avea un orgasm forțat după o stimulare concentrată şi intensă din partea persoanei dominatoare. Așa cum sugerează și numele acestui punct culminant, un orgasm forțat apare chiar și atunci când o persoană încearcă să nu aibă orgasm. Acesta este un element comun în timpul jocului BDSM și fetişist, în special în timpul scenelor dintre Dominator şi supus(ă).

Un orgasm forțat apare atunci când un partener supus încearcă să își întârzie orgasmul. Partenerul dominant îi stimulează organele genitale și alte zone erogene pentru a încerca să declanșeze un orgasm. Această stimulare poate avea loc prin sex vaginal, oral sau anal, dar de obicei are loc prin stimulare cu degetele sau cu jucării sexuale. Partenerul dominant folosește adesea o frânghie sau alte instrumente de bondage pentru a-și imobiliza partenerul supus în timp ce încearcă să-l aducă la orgasm. Persoana supusă legată pierde controlul asupra corpului său, astfel încât nu poate influența momentul în care are orgasm și nici intensitatea acestuia.

Un orgasm forțat poate implica un singur orgasm sau mai multe. Orgasmele forțate multiple sunt mai frecvente în cazul persoanelor supuse cu vagin, care au perioade de refacere mai scurte decât persoanele cu penis. Atunci când supușii au orgasme forțate multiple, supra-stimularea poate schimba senzațiile din corpul lor de la plăcere directă la un fel de plăcere-durere. Endorfinele eliberate în timpul orgasmului ar trebui să asigure totuși că plăcerea domină.

Deși ambele sunt numite orgasme forțate, termenul într-un context BDSM sau kink diferă de orgasmul pe care îl are o victimă în timpul unei agresiuni sexuale. Într-un context BDSM sau kink, persoana care primește un orgasm forțat este întotdeauna un participant voluntar care își dă consimțământul pe deplin. Deoarece orgasmele forțate pot avea loc cu consimțământ, persoanele care au orgasme forțate fără consimțământ se pot simți confuze sau rușinate. De aceea este atât de important ca oamenii să înțeleagă că un orgasm forțat într-un context BDSM sau kink este foarte diferit de unul care are loc fără consimțământ.

Orgasmele forțate sunt, de obicei, o experiență foarte stimulantă și erotică pentru persoanele supuse care le primesc cât și pentru Dominatorii care le declanșează. Pentru supuși, a avea un orgasm forțat este o modalitate de a simți o mare plăcere fiind în mâinile Dominatorului. Sentimentul de neajutorare poate spori experiența și poate face ca practica să fie și mai plăcută. Dominatorii se bucură, de asemenea, de faptul că pot controla fiecare parte a experienței supusei lor, inclusiv răspunsul sexual al acesteia. Aceasta poate genera multă adrenalină.

Un orgasm forțat poate avea loc de sine stătător sau poate fi un element al unei scene mai ample. De asemenea, poate face parte din orice scenă BDSM, inclusiv din experimentele persoanelor începătoare. Un Dominator poate folosi orgasmul forțat ca o modalitate de a controla corpul supusei sau chiar de a pedepsi un comportament obraznic, oferindu-i acesteia în același timp, și o mare plăcere.. Partenerul dominant îi poate spune celui supus când trebuie să aibă orgasm sau poate interzice orgasmul persoanei supuse până când aceasta îi cere permisiunea.

Adesea, Dominatorii declanșează orgasme forțate împreună cu alte metode de control al orgasmului, cum ar fi „edging” (jocul la limită) și negarea orgasmului. Declanșarea unui orgasm forțat după o perioadă de întârziere prelungită, prin edging și negare a orgasmului, poate face ca orgasmul forțat să fie și mai puternic și mai intens.

Un orgasm forțat poate fi, de asemenea, o parte a unei scene de joc de rol. De exemplu, Dominatorul și persoana supusă ar putea juca o fantezie de viol, în care un atacator dominant își forțează victima să ajungă la orgasm. O altă opțiune poate fi un joc de rol doctor-pacient, în care medicul dominant își forțează pacienta supusă să ajungă la orgasm în timpul unui examen ginecologic. Poate că dominantul ar putea juca rolul unui super-răufăcător care îl forțează pe super-eroul supus să atingă punctul culminant și să-și dezvăluie planurile secrete. Singura limită cu acest tip de joc este imaginația ta!

Orgasmele forțate sunt, în general, o formă foarte sigură de joc sexual, atâta timp cât există un consimțământ adecvat. Întrucât Dominatorul își asumă puterea totală, ar trebui să se asigure că persoana supusă lui participă de bunăvoie înainte de a începe jocul. Cuplul ar trebui să discute limitele dure și ușoare („hard” şi „soft limits”) astfel încât să nu existe confuzii cu privire la ceea ce persoana supusă este de acord să fie "forțată" să facă.

Dacă este prima dată când se joacă cu orgasme forțate în cadrul BDSM, se poate discuta chiar și un plan cuprinzător, astfel încât supusul să știe la ce să se aștepte. De asemenea, ar trebui să stabilească un cuvânt de siguranță și un gest de siguranţă, dacă restricțiile compromit comunicarea verbală, astfel încât jocul să se poată opri dacă partenerul supus se simte inconfortabil. Angajarea în îngrijirea ulterioară, „aftercare”, după un orgasm forțat este un alt mod în care Dominatorii pot avea grijă de sănătatea mentală a persoanelor supuse lor.

Orgasmul forțat înseamnă şi cedarea puterii


A fi obligat(ă) să aibă orgasm face parte dintr-un transfer de putere. Partenerul tău are, cel puțin pentru acea ședință BDSM, controlul asupra corpului tău și asupra faptului că ți se permite sau nu să experimentezi eliberarea sexuală. (Nu am spus "plăcere" sexuală, pentru că poți simți asta și fără orgasm).

Durerea poate fi o plăcere


Reținerea unui orgasm până când ți se dă permisiunea de a-l avea, presupune un fel de durere. Să ai orgasm (după orgasm) forțat pe corpul tău este un tip delicios de durere care combină plăcerea eliberării sexuale cu durerea fricțiunii pe părțile sensibile ale corpului. Uneori, durerea vine din cauza forței stimulării - un vibrator la maxim, o mână aspră etc. Alteori, corpul tău devine atât de sensibil încât chiar și cea mai mică atingere provoacă o durere suplimentară.

Orgasmele sunt minunate


Este sigur să spunem că majoritatea persoanelor active sexual iubesc orgasmul, dar dacă ești genul care caută orgasme forțate (și adesea multiple), plăcerea ta este la un cu totul alt nivel. Mușchii au spasme până la durere. Nervii furnică cu fiecare atingere. Transpirația îți îmbracă trupul, iar tu gâfâi la fiecare respirație. Dacă asta îți sună ca un rai, s-ar putea să-ți placă orgasmele forțate…

Modalități de a forța orgasmele


Să lămurim un lucru: orgasmele forțate nu sunt pur și simplu pentru Dominatorii masculi/Top-urile care storc climax după climax de la o femeie supusă sau „de dedesubt” (bottom). Persoanele dotate cu penisuri sunt capabile să aibă orgasme forțate. Înțelegeți doar că, indiferent cu cine participaţi la jocul BDSM, procesul și timpul necesar vor fi diferite pentru fiecare, indiferent de sex.
Este posibil să aveți un partener, bărbat sau femeie, care poate atinge un singur orgasm odată. După cum s-ar putea să ai unul care este multi-orgasmic, mai ales după primul orgasm. Nu vă grăbiți, urmăriți-vă partenerul și aveți răbdare. Plăcerea se găseşte în proces la fel de mult ca și în rezultatul final.

Jocul cu bondage și utilizarea vibratorului


Fantezia unui orgasm forțat poate părea mai reală dacă ești legat într-un fel sau altul (nu este obligatoriu, dar este recomandat). Fie că folosești o eșarfă sau o curea pe care o ai prin casă, fie că iei niște bandă bondage super accesibilă sau investești într-un kit bondage, faptul de a fi legat poate, de asemenea, să îți lase partenerul la dispoziţia ta să facă tot ce vrei.

Nu trebuie să știi cum să faci noduri sau să fii expert în Shibari pentru a avea o scenă BDSM care să includă şi orgasmul forţat. Banda bondage, cătușele sau eșarfele de mătase care îți leagă partenerul de o suprafață plană, cum ar fi patul sau masa din bucătărie, sunt suficiente. Odată ce ești sigur că partenerul tău nu pleacă nicăieri, este timpul să pornești vibratorul. Hamurile de frânghie și bandă adezivă sunt opțiuni pentru a fixa vibratorul pe loc, sau, ca Dominator, poți să îl ții, pentru că astfel îl poţi apăsa pe corpul supusei tale cât de tare, de mult şi oricând dorești.

Încă o dată, aceasta nu este o necesitate, ci un fel de "şi de ce nu?". Să-ți pui o „baghetă magică” (Magic Wand) să preseze vulva sau să controlezi un ham vibrator poate fi foarte distractiv. Sau, dacă eşti dotat cu penis, folosirea masturbatoarelor sau a dopurilor anale poate fi, de asemenea, un plus grozav pentru o sesiune fierbinte BDSM.

Da, chiar și penisurile se pot bucura de vibratoare. Un penis care se întărește ca de oțel, se întunecă la culoare de nevoie și de dorință, iar apoi este muls pentru fiecare picătură de spermă, este o priveliște frumoasă. Contrar credinței populare, unii bărbați sunt capabili de orgasme multiple, deși este posibil să aibă totuși nevoie de ceva timp între fiecare punct culminant. Indiferent, chiar și un singur orgasm forțat poate fi suficient dacă îți limitezi și îți stimulezi partenerul până la punctul maxim, înainte de a permite eliberarea.

Negarea orgasmului


Negarea orgasmului este un tip de joc sexual care implică menținerea unui nivel ridicat de excitare pentru o perioadă lungă de timp fără a avea orgasm. Această practică fizică și psihologică este adesea folosită în BDSM în relațiile Dominator/supus.

Oricine, indiferent de sex sau orientare, poate participa la negarea orgasmului, fie ca Top sau ca bottom. În timpul negării orgasmului, partenerul dominant îl va aduce în mod activ pe partenerul supus în pragul orgasmului și apoi va opri sau schimba brusc stimularea. Acest lucru se poate repeta de câte ori partenerii doresc ca orgasmul să aibă loc doar în anumite circumstanțe - sau deloc.

Negarea orgasmului poate avea loc în mai multe moduri, inclusiv oprirea stimulării înainte ca punctul culminant să poată avea loc, atingerea altor părți erogene ale corpului care stimulează și aduc plăcere, dar nu duc la orgasm, utilizarea de restricții pentru a limita capacitatea celui supus de a atinge Dominatorul sau pe sine însuși și utilizarea dispozitivelor de castitate, cum ar fi cuștile de penis și centurile de castitate.

Deși poate părea contradictorie, negarea orgasmului este de fapt o metodă care sporește plăcerea prin ascultare și supunere. Plăcerea este atrasă în timp și devine punctul central, spre deosebire de orgasm. Jocul continuu de negare a orgasmului poate duce de fapt la orgasme mai puternice și mai intense.

Orgasme la limită și comenzi verbale


Edging este un tip de joc al orgasmului în care Dominatorul sau Top-ul își aduce partenerul în pragul orgasmului (sau îi cere să se masturbeze până la pragul orgasmului) și apoi îi refuză orgasmul. Uneori, persoanei supuse sau celei de jos, „bottom”-ului, i se spune de câte ori să ajungă la limita orgasmului, în timp ce alteori, Dominatorul controlează senzația fără să indice când va acorda orgasmul.

În mare parte din acest joc, partenerului supus i s-a spus sau știe că trebuie să ceară permisiunea de a avea orgasm. Un Dominator poate refuza orgasmul sau, dacă se simte generos, îl poate acorda. În alte tipuri de joc, jocul poate consta în a vedea dacă persoana supusă se poate opri din a implora și a aștepta permisiunea.

O parte a durerii și a plăcerii constă în negare. Odată ce permisiunea este acordată, uneori emisă cu un "Finalizează pentru mine!" de către partenerul dominant, stimulii - vibrator, mână și chiar limbă - continuă mult după primul orgasm. Odată ce corpul tău se află pe marginea unui orgasm, primul pe care îl experimentezi este adesea mare și exploziv. Persoanele care au orgasm relativ ușor pot descoperi că orgasmele succesive sunt la fel de puternice ca primul, corpul lor fiind supraîncărcat de endorfine și senzații.

Siguranță și consimțământ în transferul de putere


Orgasmele forțate nu sunt pentru toată lumea. Dacă le încercați în cadrul unui joc BDSM sau al unui schimb de putere cu partenerul, discutați întotdeauna despre asta înainte de a vă juca. Asigură-te că ai un cuvânt de siguranță sau un gest de siguranţă prin care să îi spui Dominatorului sau Topului tău dacă durerea bună s-a transformat într-una rea, sau dacă ceva nu este în regulă și trebuie să te oprești imediat.

Prima dată când încerci, este posibil să nu poți face față mulțimii de stimuli. Dacă îţi place și continuați să vă jucați cu orgasme forțate, s-ar putea să îţi dai seama că eşti capabil(ă) să suporți mai mult în timp și să ai mai multe orgasme. Nu te simți niciodată prost dacă nu reușeşti să obții mai mult de un orgasm (sau nu ai orgasm deloc). Atâta timp cât tu (și partenerul tău) ați simțit o plăcere reciprocă, asta este tot ce contează.

Ideea principală aici este că, deși joci rolul unei persoane supuse, acest lucru este pentru tine și pentru plăcerea ta. Partenerul nu ar trebui să te preseze niciodată să ai un orgasm forțat dacă nu este genul tău. Așa cum am spus deja, consimțământul trebuie să facă parte întotdeauna din jocul BDSM pentru ca totul să funcționeze și să te simți bine.

Controlul orgasmului este o practică BDSM comună. Fiecare relație va fi puţin diferită, dar controlul orgasmului poate avea loc în câteva moduri: cerând permisiunea de a te masturba și/sau de a ajunge la punctul culminant, sau având orgasmul forțat. Cu toate acestea, orgasmele forțate nu sunt doar pentru doi (sau mai mulți) parteneri perverși care se distrează și petrec timp împreună. Chiar și atunci când te masturbezi fiind singur(ă) îți poți forța propriile orgasme.

Indiferent de modul în care vă decideți să vă îmbarcați în corabia orgasmelor forțate, depinde de voi – experimentaţi şi păstraţi doar procedurile cu care vă simțiți confortabil împreună cu partenerul.

Acum mergeţi și daţi drumul orgasmelor forţate!

În cele din urmă, indiferent de modul în care le experimentați sau cât de dur vă place să faceţi asta, orgasmele forțate şi controlate sunt despre plăcere.


by sclava

Please login to see the comments or to comment

BDSM lovers, go to bdsmside.com to find out your best partners for an intense, happy, long-term relationship in the lifestyle, for successful BDSM play sessions to enrich your life!