Care e felul tău de a trăi supunerea în BDSM?

Ca persoană supusă, poți să îți faci propriile reguli de joc BDSM și de viață D/s sau M/s, să le negociezi cu partenerul tău Dominator și apoi să le urmați împreună pentru o viață BDSM intensă și împlinită.


Dominare și supunere


Dominarea și supunerea (D/s) sunt fetișuri de natură sexuală, cel mai adesea, ce fac parte din spectrul BDSM al sexualității. Legarea, disciplina, dominarea și supunerea, sadismul și masochismul fac parte toate din BDSM.
Contrar a ceea ce pot crede mulți, în BDSM nu este vorba numai de piele, latex, biciuri și lanțuri, deși acestea pot fi instrumente BDSM, funcție de preferințe.
În D/s, o persoană este Dominantă (sau Top) iar cealaltă, supusă (bottom).
Deasemenea, relația de transfer de putere poate avea loc între mai multe persoane, de toate rasele, etniile, identitățile și preferințele sexuale. Dominatorii nu sunt întotdeauna bărbați, iar supusele nu sunt întotdeauna femei.
Unele relații D/s sunt pe termen lung, bazate pe iubire, altele sunt temporare.
Comunicarea, negocierea, încrederea și siguranța sunt componentele cele mai importante în orice relație D/s.

Principalele categorii de persoane supuse


Dacă te consideri o persoană supusă BDSM, urmărește categoriile de mai jos: poți să te regăsești câte puțin în fiecare, sau poți să consideri că aparții în special uneia dintre ele. În timp, după ce înveți și te descoperi mai mult, categoriile în interiorul cărora te identifici, se pot schimba. Nu toate persoanele supuse sunt masochiste și nu toți Dominatorii sau sadici.

Persoana supusă numai în dormitor


Aceasta categorie de persoane au nevoie să fie dominate numai pe parcursul sesiunilor BDSM și sexuale. Controlul este predat temporar și apoi luat înapoi după ce jocul a luat sfârșit. Sarcini, așteptări și reguli sunt stabilite între partenerii de joc înainte de începerea acestuia iar controlul în timpul sesiunii de joc, este predat Dominatorului, de cele mai multe ori.
Persoanele supuse doar pe parcursul sesiunilor de joc sexual BDSM, trebuie să stabilească împreună cu partenerul de joc, un cuvânt de siguranță pe care să îl folosească în orice moment al jocului, dacă se simt neconfortabil sau în situație de risc.

Persoane supuse 24/7/365


O relație 24/7/365 nu poate fi întotdeauna detectată de lumea vanilla din afară. Acest tip de relație include supunerea sexuală, dar, cuprinde și sarcinile casnice, ritualurile și regulile stabilite de către parteneri prin discuții și negocieri premergătoare. Fiecare relație e diferită, așteptările fiecăruia dintre parteneri trebuie discutate și negociate cu grijă.
Într-o relație 24/7 D/s, un partener se predă celuilalt și urmează conducerea impusă de Dominator, ceea ce nu înseamnă însă că nu există respect reciproc și bunăvoință între Dominator și persoana supusă.

Persoane supuse care joacă rolul unor animale


Aceste persoane supuse adesea iubesc foarte mult animalele: cățeii, pisicile, poneii, iepurașii, încât doresc să se supună Dominatorului lor, cel puțin temporar, imitând unele dintre aceste animale de companie cu blăniță.
În acest caz, actele de supunere pot presupune mersul în patru labe scoțând sunete imitative ale acestor animale...Dominatorii pot dărui supuselor cadouri specifice, cum ar fi lesă, bol pentru hrana animalului, jucării specifice. Există plug anal cu coadă de ponei, de exemplu, pe care persoana supusă poate să îl poarte.
De menționat că acest tip de supunere nu presupune dorința de a avea acte sexuale cu animale, ci o dorință de a explora diferite forme de exprimare a relației de transfer de putere, urmând diferite scenarii de joc BDSM.

Micuți și bebelușe


Trebuie menționat mai întâi că acest fel de relație D/s nu presupune și nu acceptă pedofilia!
Aceste două categorii, micuții și bebelușele sunt distincte, chiar dacă au multe în comun. Micuții, se identifică, cel mai adesea, cu niște copii, într-o largă gamă de vârste, de la bebeluși la adolescenți. O bebelușă, imită gesturile unui copil fără a considera o anumită vârstă, asemenea comportament implicând chicoteli, comportament neastâmpărat, plâns cu sughițuri...

Sclav(a)


O altă categorie adesea prost înțeleasă de lumea vanilla, este sclava BDSM.
Această persoană supusă intră de bună voie într-o relație M/s, Master (Stăpân)/sclavă, cedând toate drepturile și controlul Stăpânului ei ce controlează viața sclavei în cele mai mici și intime detalii: când utilizează sclava baia și toaleta, când vorbește și cum se adresează Stăpânului ei, cum se îmbracă, când doarme, câți bani cheltuie...Toate aceste detalii sunt comunicate, negociate și acceptate înainte de a începe relația, apoi sclava va trebui să le urmeze întocmai.
Stăpânul are grijă de sclava Sa în toate aspectele, cel sexual având un rol important.

Supusă de serviciu


Acest tip de supunere este non-sexual.
Supusele de serviciu duc la îndeplinire sarcini casnice, cum ar fi curățenia și gătitul, precum și alte sarcini, funcție de cum s-a stabilit în timpul negocierilor cu partenerul. De multe ori, acest tip de supusă e parte dintr-o casă cu mai multe persoane aflate într-o relație poli D/s.

Într-o relație BDSM de transfer de putere, nu există reguli fixe și rapide de a deveni o persoană supusă. Ceea ce contează cel mai mult este o bună comunicare, siguranță, încredere și negociere. Fie că te atrage ideea de a ceda controlul în timpul sexului, sau în alte aspecte ale vieții, ori în totalitate, experiența ta în supunere este așa cum ți-o alcătuiești. Cel mai bine este să te autodescoperi, să afli ce îți place și ce nu, ce ți se potrivește, să alegi bine între ceea ce îți place și ceea ce ai nevoie cu adevărat, comunicând în permanență cu partenerul tău, explorându-ți profund sexualitatea, pentru a dobândi o relație la un înalt nivel de intensitate și împlinire pentru fiecare dintre voi și pentru voi ca un cuplu ce dăinuie în timp!


by sclava

Please login to see the comments or to comment

BDSM lovers, go to bdsmside.com to find out your best partners for an intense, happy, long-term relationship in the lifestyle, for successful BDSM play sessions to enrich your life!