Descoperă și definește ce tip de Dominator ești

Găsește-ți locul în spectrul dominării și dezvoltă-ți propriul stil de dominare.

Scopul articolului este de a inspira pe cei cărora le place să dea, în loc să primească, cu unele idei noi pentru scenele BDSM, - să descopere unde se regăsesc spectrul dominării și să își particularizeze stilul de dominare.


Căi pentru a deveni un bun Dominant


Acest articol este o prezentare a câtorva dintre tipurile de dominare din lumea vastă a BDSM-lui.

Ai putea aparține unuia dintre aceste tipuri, ai putea să te regăsești într-o combinație de două sau mai multe categorii, sau ai putea fi chiar un Dominator cu totul unic. Într-adevăr, depinde de tine și de ceea ce vrei să obții din această experiență. Poate vrei să fii cu adevărat, Stăpânul 24/7 total implicat, al unei ființe umane, sau cineva căruia îi place să se dezlănțuie și să se elibereze în timpul partidelor intense de sex. Poate că ești un Master conducător de jocuri BDSM. Totul depinde de tine.

Ceea ce este esențial este să urmezi exact aceleași principii care sunt esențiale pentru comunitatea BDSM: siguranța (emoțională și fizică), sănătatea (participarea la sesiune cu o mintea clară) și consensul (fără constrângere), SSC.

Îndeplinirea acestor trei precepte esențiale în BDSM, se atinge prin comunicare. Acest lucru înseamnă că, indiferent de structura și stilul de joc BDSM, partea supusă poate să își exprime temerile, bucuria, precum și intenția de a întrerupe sau opri acțiunea, în orice moment, dacă va simți nevoia.

Asta trebuie să funcționeze în ambele sensuri, desigur. Faptul că tu ești Dominatorul cel exigent, nu înseamnă că nu poți să iei o pauză în timpul sesiunii BDSM, dacă simți așa. Oricât de mult te cufunzi în rolul tău de Dominator, asta nu trebuie să împiedice în nici un fel comunicarea.

Totul ține de respect: atât pentru tine cât și pentru persoanele cu care desfășori ședințe BDSM. Unele dintre cele mai mari erori făcute de dominatorii răi, sunt fie convingerea că ei nu pot greși niciodată, fie să nu accepte să admită că au făcut greșeli. Un bun Dominator, de cealaltă parte, nu numai că va fi tot timpul atent cum se simte persoana supusă în timpul jocului BDSM, dar va fi capabil să admită că este posibil ca lucrurile să nu meargă întotdeauna perfect și chiar să își ceară scuze când e cazul.

După cum spune vechea zicală: se întâmplă greșeli, dar cum se procedează după aceea, este cu adevărat important.

Un alt lucru de reținut este că, la fel ca în cazul supuselor/supușilor, a deveni un bun Dominant este adesea, un proces. S-ar putea să ai de multă vreme, o fantezie, una care te excită cu adevărat, dar când încerci să o pui în practică, pur și simplu nu funcționează. Nu e nimic rău în asta. De fapt, totul face parte din procesul de auto descoperire, experimentare, învățare, perfecționare.

Dominatorii experimentați nu apar pe bandă rulantă. Ei au încercat diverse proceduri, le-a displăcut ceva, au apreciat altceva, așa încât, încet dar sigur, și-au făcut un stil propriu de dominare care să răspundă atât propriilor cerințe cât și celor ale persoanelor supuse cu care interacționează.

Așa cum spune o altă vorbă: important este drumul, nu numai destinația.

Acestea fiind zise, urmează o privire generală asupra câtorva tipuri de Dominatori, categorii din care ai putea face tu însuți parte, sau pe care le-ai putea întâlni. Poate vei găsi inspirație pentru a-ți dezvolta propriul stil de dominare.

Sadicul pur


Un sadic pur este cineva care nu găsește neapărat plăcere în dominarea emoțională a altei persoane, ci mai ales în producerea unor senzații intense. Ei nu au nevoie de protocol, de un anume fel de adresare și comportament, ci doar o supusă dornică, cu care să își împlinească dorințele de dominare BDSM.

Dominatorul clasic, "The Leather Classic Dom"


Pentru acest tip de Dominator, procesul de dominare nu este o distracție de moment, ci face parte din cultura BDSM, cu reguli, ritualuri și protocol.

A fi supusa unui asemenea Dominator, nu include numai jocul fizic BDSM, ci și nevoia de a cunoaște codul de comportament și bună purtare ce trebuie respectat.

Acești Dominatori participă activ în comunitatea BDSM în care trăiesc.

Mentorul


Acest Dominator găsește plăcere nu numai în a produce senzații puternice supusei Sale, dar având o influență pozitivă în viața ei, să educe, să învețe persoana cu care interacționează cum trebuie să fie o bună supusă, dar și cu sfaturi cum să trăiască sănătos, să facă exerciții fizice, să mănânce bine, cum să își cheltuiască bine banii, cum să își organizeze viața să fie fericită și sănătoasă.
Mentorii sunt de obicei foarte interesați de supusele lor, să le cunoască bine ca persoane, să le știe bine dorințele, idealurile și nevoile și să le ajute - dacă acestea doresc, desigur, să își folosească la maximum potențialul pe care îl dețin.
O formă de Dominant mentor, este acela care preia o atitudine parentală, în jocurile de vârstă, un mentor care aplică pălmuiri, dar care își îngrijește supusa ca pe propriul copil.

Dominatorul regal


Un asemenea Dominator, este educat, cu atitudine măreață, elegantă, controlată, cel mai adesea minunat, dar și terifiant de intens!

Dominatorul de tip " fiară sălbatică"


Acesta este opusul celor amintiți mai sus, el fiind cel ce se manifestă pierzând, în aparență, controlul. În viața de zi cu zi, se comportă ca ceilalți oameni, dar se manifestă dezlănțuit, flămând de acțiune, în jocurile BDSM.

Totuși, nu este vorba de a acționa în afara limitelor stabilite, a siguranței și consensului avut cu partenera, sau fără respect pentru aceasta. Pierderea aparentă a controlului, este, întotdeauna, în limitele în care acțiunea poate fi oprită la timp încât să nu facă rău partenerei de joc BDSM. Mai degrabă, Dominatorii "sălbatici" se eliberează, se dezlănțuie în timpul jocului BDSM, dar vor reveni imediat la realitate când ei sau partenera de joc au nevoie.

Stăpânul


Stăpânul este Dominatorul care vrea totul. Aceasta înseamnă că poate locui împreună cu proprietatea sa sau nu, dar îi poate impune când să aibă orgasm, dieta, exercițiile fizice, totul. O asemenea relație impune mult efort și foarte multă comunicare, nu este pentru oricine.

Fii întotdeauna propriul tău tip de Dominator


De menționat că acest material nu este exhaustiv, ci doar inspirațional.

Oricare ar fi tipul de dominare pe care îl adopți, ține deschisă în permanență, comunicarea, respectă-te pe tine și partenera ta de joc BDSM, nu uita să fii mereu atent, accidente pot oricând să apară!

Acționează întotdeauna cu bunăvoință și suflet deschis.

Fă toate acestea cu bună-credință și înainte să îți dai seama, vei îți vei descoperi propria amprentă în stilul de dominare și vei putea să deschizi larg, ușa, acestei lumi incitante, profunde, a trăirii atât de intense, în stilul BDSM !


by sclava

Please login to see the comments or to comment

BDSM lovers, go to bdsmside.com to find out your best partners for an intense, happy, long-term relationship in the lifestyle, for successful BDSM play sessions to enrich your life!