Frenezia supusei şi efectele ei în BDSM

Frenezia persoanei supuse aflată într-o relaţie BDSM, se reduce la emoţie, dar ea poate crea probleme deoarece oamenii sunt adesea orbiţi de noutatea unei situaţii şi nu mai acţionează cum ar face-o în mod normal.

Prima dată când te supui cuiva - în viața reală sau online – este ameţitor. Între dopamina și endorfinele pe care le eliberează creierul tău, orice plăcere sexuală pe care o experimentezi și împlinirea tuturor fanteziilor tale BDSM, acest moment, în care te simţi bine, poate da dependență. Din păcate, cum se întâmplă cu oricare dintre poftele noastre, pentru a păstra ceea ce îţi face plăcere, se întâmplă să treci cu vederea semnalele care indică probleme şi posibile abuzuri ale partenerului. În BDSM, acest risc este cunoscut ca „frenezia supusei”, ceea ce înseamnă că persoana e atât de nerăbdătoare şi frenetică să se predea, încât orice observare de bun simţ, dispare, persoana supusă putând face lucruri pe care altfel nu le-ar face.

Se vor prezenta în continuare câteva din deciziile sau acţiunile pe care supusele le pot face şi care le pot menţine în relaţii nesănătoase sau chiar nesigure:


Stai cu o persoană care minte


Încrederea nu se poate construi când partenerul tău minte: nu mai ştii când minte şi când spune adevărul. Contrar unui mit împământenit, acela că Dominatorii pot face ce vor , minciuna nu e inclusă: ca în oricare altă relaţie, jumătăţile de adevăr, minciunile şi comportamentul manipulativ nu conduc la nimic bun în relaţie. Persoana supusă nu poate să consimtă cu toată puterea dacă nu e sigură că partenerul spune adevărul. Poţi şi trebuie să aştepţi onestitate de la partenerul tău şi să o oferi, la rândul tău. Nu toţi Dominatorii mint. Da, poţi ieşi din acea relaţie, dacă nu e bună pentru tine şi găsi pe altcineva care e onest şi de încredere.

Partenerul tău face şi spune lucruri care te fac să te simţi rău


Fetişul de umilire este real. Dar, feriți-vă de partenerul care crede că a face să te simţi rău face parte din supunere sau că e un mai bun dominator dacă se manifestă cu cruzime!
Dacă sunteți amândoi de acord cu acest tip de joc de umilire, distrați-vă și oferiţi-vă unul altuia orgasme de vis! Cu toate acestea, în afara jocului consensual, spunând sau făcând lucruri înjositoare afectează sănătatea voastră mentală și emoțională și este, în cel mai bun caz, la limita abuzului. În multe cazuri, este chiar total abuziv.
Cele mai multe relații D/s prosperă construindu-vă unii pe alţii şi ajutându-vă reciproc să ajungeţi să fiţi cea mai bună variantă a voastră!

Ignori semnele de avertizare și comportamentul rău faţă de tine


Multe persoane începătoare în BDSM acceptă din partea dominatorilor lor, comportamente pe care nu le-ar fi acceptat nicidecum într-o relaţie vanilla. Ele îşi spun că BDSM-ul este diferit, mult mai dur și că aşa trebuie să fie. Nu, nu trebuie să fie aşa! Ignorarea dorințelor, încălcarea încrederii, lipsa de comunicare sau încălcarea consimțământului, dominatorul considerând că acesta nu are importanţă - sunt doar câteva dintre cele mai importante semnale ale unei relații abuzive, nu a unei relații BDSM sănătoase! Să rămâi în această relație nu te face mai supus sau pe partenerul tău mai dominant. Aceasta poate provoca daune reale, de lungă durată, pentru tine!

Îţi ignori instinctele


Când se discută despre relaţii rele şi comportamente discutabile, multe persoane supuse spun invariabil că, deşi nu s-au simţit bine în relaţiile BDSM în care erau, s-au gândit că aşa funcţionează o relaţie D/s . Intuiția ta nu se înșeală aproape niciodată!. Este vocea ascunsă în inima ta, în stomac sau în cap (funcție de opiniile tale despre intuiție) care strigă: "Pericol! Ieși afară acum!" sau, când lucrurile sunt bune, îţi spune: "Da, mă simt bine!" Orice tip de relație ai avea, vanilla sau BDSM, ar trebui să te facă să te simți bine. Când ceva nu e în regulă, ascultă vocea interioară! Știe ce spune…

Crezi că nu vei ajunge să te supui din nou, dacă pleci…


Aceasta este o falsă credinţă din câteva motive: insuficienţa, percepută sau reală a partenerilor BDSM, minciunile pe care ți le spune un partener rău, sau propria ta stimă de sine și încredere. Poate sunt toate combinate. Prea multe supuse (și alte persoane) stau în relații proaste, deoarece cred că vor fi singure pentru totdeauna în cazul în care pleacă. Când ai așteptat foarte mult să te supui unui partener, să ieşi din relaţie te poate face să simţi că renunţi la visul tău BDSM. În realitate, chiar dacă ești singur pentru o vreme, trebuie să spui: "merit mai mult și valorez mai mult." Și aşa e!
Dominantul viselor tale probabil nu îţi va cădea în poală. S-ar putea să fii atras de cineva care pare că nu e adept al stilului de viaţă BDSM, doar ca să afli că e cea mai perversă fiinţă pe care ai întâlnit-o vreodată! Este posibil să întâlnești pe cineva în lumea vanilla care nu s-a gândit niciodată la BDSM până nu îi vorbeşti despre acest stil de viaţă. Sau poți merge la un munch local și să te supui imediat unui Dominator găsit acolo.
Nu există nici o modalitate de a prezice când îţi poți întâlni partenerul perfect. Dar un lucru este absolut sigur: să rămâi într-o relație toxică, abuzivă sau rea, înseamnă că nu o vei face niciodată!


by sclava

Please login to see the comments or to comment

BDSM lovers, go to bdsmside.com to find out your best partners for an intense, happy, long-term relationship in the lifestyle, for successful BDSM play sessions to enrich your life!