Variante plăcute şi excitante de spanking în BDSM

Iubeşti flagelarea, este una din procedurile tale BDSM favorite. Dar, la fel ca şi cu mâncărurile preferate, dacă se repetă des şi în acelaşi fel, poate să înceapă să îşi piardă din atracţie. Din fericire, pe prăjitura ta favorită poate fi făcută în multe feluri ...

Dacă nu ai făcut-o deja, trebuie să citeşti mai întâi informaţia de bază privind siguranţa în „spanking” (plesnire, flagelare) precum şi despre cele mai bune locuri de aplicare a plesniturilor: găseşti aceste informaţii în articolele noastre anterioare.
Dacă nu ai, pe moment, propriile idei despre căile de diversificare a spanking-ului, vei găsi aici un ghid distractiv, care să te inspire: încearcă-le pe toate, sau pe cât mai multe dintre cele pe care le vei considera că ţi se potrivesc: să ai un timp minunat!


Un mod simplu de a trăi noi senzaţii în timpul jocului de spanking este de a utiliza alte instrumente ce pot genera experienţe diferite:


Mâna


Simplu, gratis, la îndemână oricând, plesnirea cu palma goală este de bază în aplicarea spanking-ului: palmele care să atingă nemijlocit pielea supusei dau o trăire mai intimă decât alte metode. Unii Dominatori vor să simtă fiecare plesnitură pe care o primeşte supusa. Spanking-ul cu palma goală generează o durere arzătoare care aduce apoi alinarea multor dureri sufleteşti!

Paleta


Dacă nu ai experimentat încă spanking-ul cu o paletă, e timpul să încerci. E uşor de mânuit, rigidă (deci mai uşor de intuit locul şi intensitatea loviturii), în variate confecţionări, la preţuri pentru toată lumea. Totuşi, folosind paleta, Dominatorul nu mai simte nemijlocit puterea loviturii, de aceea e nevoie de exersare prealabilă pe o pernă şi de a începe uşor lovirea supusei, crescând intensitatea după încălzirea locului aplicării - fesele, fiind cele mai recomandate, - pentru ca sesiunea de spanking să aducă o durere transformată în plăcere şi însoţită de o furtună de endorfine. Totul în limitele comunicate dinainte ale persoanei care primeşte.

Slapper-ul


Similar cu paleta, dar având fâşii de material, oferă un tip specific de spanking cu mult zgomot, fiind, între instrumentele specifice, mai mult "câinele care latră tare dar nu muşcă"… fâşiile de material vor adera unele la celelalte în timpul lovirii, vor produce mult zgomot, dar cu intensitate redusă a durerii. Este preferat de aceia care apreciază zgomotul plesnirii dar mai puţin intensitatea ridicată a impactului.

Flogger-ul


Este foarte cunoscut între adepţii BDSM ca un instrument ce produce o senzaţie foarte plăcută, asemănătoare cu cea a unui masaj și care merită încercat în sesiunile de spanking. Un flogger lung, făcut pentru cluburile BDSM nu poate fi folosit la contactul de aproape, se pot însă achiziţiona flogger-e mai scurte, mai mici, ideale pentru o sesiune de spanking acasă. Flogger-ele se pot înfăşura în jurul trupului persoanei care primeşte, aşa încât pot atinge şi alte părţi ale corpului decât cele dorite, de aceea e nevoie de ceva studiu și experimentare prealabilă, când sunteţi începători.

Bastonul

Poate aduce o sesiune obişnuită de spanking la intensitatea maximă!
Un baston lung, semi-subţire, cu care este lovit trupul, produce o durere puternică, ascuţită, pentru care e nevoie de încălzire la intensitate redusă şi utilizare la perioade mai lungi de timp.

Pervertibilele


Pentru spanking pot fi folosite multe dintre obiectele existente în casă: o spatulă din bucătărie, chiar un ziar făcut sul, talpa curată a unui pantof, o perie de păr cu ace, o lingură de lemn cu coada lungă, un făcăleţ… toate pot fi foarte bune. Cureaua de piele e cu atât mai apreciată. Este însă nevoie de precauţie când se începe spanking-ul cu ceva nou: nefiind create pentru acest scop, riscurile pot fi mai însemnate iar intensitatea poate fi mult mai mare decât se credea iniţial. Folosiţi doar acele obiecte după care nu veţi regreta dacă se vor rupe!

Schimbă materialul


Să presupunem că ai schimbat deja tipul de instrument pentru spanking. Pasul următor ar putea fi schimbarea materialului din care e confecţionat: pielea este preferata în mai toate tipurile de sesiuni BDSM, totuşi şi alte materiale pot fi folosite, ceea ce presupune şi jucării noi.

Pielea


“modelul de aur” al celor mai multe jucării fetişiste, pielea neagră, veritabilă sau sintetică, este materialul cel mai utilizat la realizarea multor jucării BDSM. Pielea veritabilă generează senzaţii moderate la impactul cu pielea corpului, fiind foarte potrivită pentru spanking. Fiind însă plată, ne-texturată, ar putea să nu fie prima alegere pentru impactul cu pielea. Dar nu trebuie trecut cu vederea nici mirosul ei specific, afrodiziac în sine.

Blana sintetică


Moale şi perfectă de a fi folosită de către începători pentru încălzire atunci când acoperă o paletă pentru spanking, când se doreşte o senzaţie mai puţin ascuţită la impactul cu pielea. Atenţie însă la curăţarea şi igienizarea ei, pentru a o feri de pete persistente.

Pielea întoarsă


Mai moale decât pielea, oferă o senzaţie asemănătoare cu a pielii veritabile dar e mai texturată. Diferenţa dintre cele două poate fi doar simţită, experimentând spanking-ul cu amândouă. Paleta acoperită cu piele întoarsă poate să ofere şi ea senzaţii ascuţite la impactul cu pielea trupului, dar e mai silenţioasă.

Lemnul


Eşti pregătit pentru senzaţii mai puternice? Atunci lemnul este ceea ce îţi trebuie. Aspectul unui instrument din lemn diferă funcţie de esenţa din care e făcut, dar senzaţia pe care o oferă la impactul cu pielea e la fel: dură, usturătoare şi puternică! Este instrumentul de aplicare a pedepselor prin spanking.

Schimbă locaţia de desfăşurare a şedinţei de spanking


Dacă realizezi mereu spanking-ul cu partenera care primește întinsă pe pat, e timpul să schimbi şi asta: alte locuri, alte senzaţii iar excitarea va creşte şi ea. Schimbarea poziţiei corpului poate schimba şi felul în care se simte impactul: ceea ce pare uşor pentru un trup relaxat, întins, poate deveni puternic dureros când persoana e aplecată şi cu mâinile pe glezne. Schimbă locul, poziţia, începe mai uşor, să vezi ce se potriveşte mai bine:

Masa din bucătărie


Bucătăria oferă diferite bune posibilităţi de spanking: masa, tejgheaua, un scaun… mai ales când sunt folosite pe neaşteptate: apleacă-ţi partenera peste masa din bucătărie, pe spate sau pe abdomen, dar prin surprindere, pentru o şedinţă de spanking urmată de sex, chiar înainte de masa de seară… efectul puternic excitant va fi garantat!

Peste genunchi (Over-the-Knee, OTK)


Una dintre cele mai utilizate metode de spanking, clasice, pentru un motiv foarte întemeiat: oferă multiple puncte de contact între parteneri în timpul spanking-ului. Orice instrumente ai alege, fii sigur că le-ai pus la îndemână, ar fi cam greu să te ridici cu partenera în poală, să le iei de mai departe.

Pe canapeaua din sufragerie


Pentru multe persoane supuse, ideea să fie la dispoziţia şi folosite de către Dominator numai pentru plăcerea lui, este un gând cu totul excitant! Dacă aşa e şi pentru tine, fă o încercare: când partenerul urmăreşte un film la televizor, întinde-te şi apleacă-te peste genunchii lui şi spune-i să facă o pauză şi să îţi aplice câteva palme, ori de câte ori îţi doreşti…

Banca de spanking


Este cea mai scumpă variantă dar care poate să aducă o sesiune de spanking la nivelul următor: nu numai că o asemenea piesă de mobilier, proiectată special pentru spanking, este excitantă prin ea însăşi, dar avantajul principal este că poziţionează corpul încât să fie cel mai confortabil pentru spanking, atât pentru persoana care primeşte, cât şi pentru accesul uşor al persoanei care oferă spanking-ul. Băncile de spanking sunt ajustabile funcţie de mărimea și tipul corpului utilizatorului, dar oferă şi puncte de restricţionare a mişcărilor persoanei care primeşte spanking-ul. Poziţiile pe banca de spanking sunt favorabile şi sexului. Cei pricepuţi în arta lemnului, pot să îşi facă singuri banca, ceilalţi pot întreba în comunitatea BDSM din care fac parte, de unde să cumpere asemenea piesă de mobilier.

Schimbă-ţi dispoziţia


Care este sentimentul uzual cu care începi o şedinţă de spanking? Este sumbru? Excitat? Cu chef de joc? Fiind ceva mai preocupat să faci schimbări în sesiunile de spanking, schimbând şi sentimentul cu care abordezi sesiunea poate aduce o nouă experienţă. Iată câteva motive bune pentru spanking:

Excitarea


Această motivaţie pentru spanking este cea preferată şi poate fi extraordinară: cu fiecare lovitură excitarea poate să crească tot mai mult. Având acest motiv pentru spanking, ceea ce e mai puţin plăcut ca loc de spanking va fi ocolit de către persoana dominantă şi va da prioritate celor mai plăcute, cum sunt fesele în zona cea mai excitantă, la îmbinarea cu coapsele, în partea lor interioară.
Dacă aşa a fost negocierea, spanking-ul poate fi considerat o formă de preludiu, întrerupt pentru o repriză se stimulare manuală şi orală, după care se reia. Loviturile mai uşoare, senzuale, sunt mai excitante decât cele intense, puternice.

Pedepsirea


La celălalt pol faţă de spanking-ul ce urmăreşte excitarea sexuală, este cel ce are ca scop pedeapsa.
Sunt persoane pentru care acest tip de spanking este o limită dură, dar pentru altele, gândul că vor obţine iertarea pentru greşelile făcute şi astfel vor putea trece mai departe cu conştiinţa împăcată, este cu adevărat impresionantă.
Înainte de a te angaja în orice spanking de pedeapsă discută în detaliu despre asta cu partenerul(a) de joc. Acest tip de spanking trebuie să fie bine controlat de către Dominator sau de partenerul care execută spanking-ul: dacă este supărat pe supus(ă) sau enervat, spanking-ul ar trebui amânat până se va calma. Mânia nu trebuie să însoţească nici o şedinţă de spanking.
Dintre toate tipurile de spanking, cel de pedeapsă cere neapărat îngrijirea de după, „aftercare”. Deoarece scopul şedinţei de spanking nu a fost plăcerea sclavei, la sfârşit e nevoie de un timp de reconectare între parteneri şi de iertare. Acest timp poate include mângâieri şi declaraţii de iubire. Nu lăsaţi niciodată un spanking de pedeapsă fără a avea acest timp de reconectare, întotdeauna ultima amintire după sesiune, a partenerului/partenerei, trebuie să fie pozitivă. Asigură-te de fiecare dată că fiecare persoană participantă consimte la spanking-ul de pedeapsă şi este interesată de acest tip de spanking.

"Funishment"-ul


O reinterpretare jucăuşă a spanking-ului de pedeapsă este „funishment-ul” care e pedepsirea pentru greşeli, dar cu tentă erotică. În acest caz, pedepsirea supusei include distracţia, jocul, excitarea sexuală. Pedepsele sunt, de această dată, pentru greşeli inventate de dragul distracţiei, sau minore, cum ar fi îmbrăcarea unei lenjerii nepotrivite, folosirea parfumului greşit…
Spre deosebire de pedepsirea reală, funishment-ul prin spanking urmăreşte excitarea sexuală, fiind de fapt, o formă de spanking de excitare, dar cu un joc de rol de pedepsire, în scopul creşterii în intensitate a excitării sexuale.

Senzaţia


Puţin diferit de cel cu scop de excitare sexuală, spanking-ul în scop de senzaţie presupune să ai în minte cum se simte fiecare lovitură: dacă unele dintre aceste lovituri vor crea excitare, în această variantă se urmăreşte în special să se obţină cât mai multe şi diferite senzaţii. Va fi lent, senzual şi focusat pe atingeri.
În plus faţă de folosirea ustensilelor de spanking aşa cum au fost proiectate, ai în vedere să le foloseşti în diferite feluri, încercând şi cu marginile sau vârful unei palete, sau lovindu-ţi uşor supusa pe coapse cu un bici sau o paletă din piele întoarsă.
Ai în vedere alternarea utilizării instrumentelor de spanking cu elementele existente în casă, cele de îmbrăcăminte şi altele. Ca Dominator, aminteşte-ţi că scopul este să produci supusei tale senzaţii din cele mai plăcute şi variate.

Încearcă o sesiune de spanking, cu tot curajul, vei descoperi senzaţii deosebite!

Sperăm că acest ghid ţi-a aprins imaginaţia şi creativitatea! Păstrează aceste idei pentru data viitoare când vei dori să combini metodele de spanking. Fiindcă ştim că o vei face.


by sclava

Please login to see the comments or to comment

BDSM lovers, go to bdsmside.com to find out your best partners for an intense, happy, long-term relationship in the lifestyle, for successful BDSM play sessions to enrich your life!