Elementele de bază ale jocului cu ceară fierbinte în BDSM

Lumânările de masaj şi ceara fierbinte pot da senzaţii minunate, dar este important să îţi cunoşti limitele, să comunici mereu cu Dominatorul tău, pentru a proceda cu riscuri minimizate şi maximizarea siguranței.

Ah, ceară fierbinte! Unii dintre noi sunt foarte familiarizați cu ea. Unora dintre noi le place intensitatea, dar ceara se răcește rapid. Ea are o mare capacitate de a linişti, dar e senzuală și incitantă în acelaşi timp. Ceara fierbinte poate fi răcită și mai repede cu cuburi de gheață, creând senzaţii şi mai intense în timpul jocului. Siguranţa este cea mai importantă, iată câteva sfaturi pentru a începe cu riscuri minime şi cu pregătire temeinică:


Nu utilizați orice fel de lumânare!


Fii întotdeauna conştient de riscuri și de normele de siguranță în jocul BDSM. În mod special, caută lumânări destinate pentru acest tip de joc, care sunt sigure pentru pielea ta. Căutând "lumânări de masaj" vei primi, în general, ceea ce vrei, cu diferite arome. În mod eficient, ai nevoie de o lumânare care are un punct de topire scăzut, se topește transformându-se în ulei, nu în ceară: nu utilizați nici lumânări din ceară de albine! Au punct de topire ridicat.
Cu alte cuvinte, doriți să vă relaxaţi cu un joc incitant, evitând o excursie la spital!
De asemenea, trebuie să ții cont de orice alergii existente sau sensibilități. Dacă ai alergii la soia, de exemplu, caută lumânări pe bază de cânepă. Erupțiile cutanate sunt departe de a fi sexy.
Când aveți lumânarea potrivită, asigurați-vă că nu există materiale inflamabile în imediata vecinătate care ar putea lua foc din greșeală și produce arsuri ţie sau partenerului tău.
Pregăteşte un prosop umed pentru partenerul tău să îl aibă la îndemână. Pentru testarea cerii pentru joc, păstrați lumânarea la cel puțin 15 cm de piele. Testează, pentru a te obișnui cu mişcarea lumânării în spaţiu și picurarea ei, ai putea folosi şi o perie de întindere pe piele a cerii topite (din nou, utilizați produse destinate în mod expres pentru acest tip de joc!).

Discutați între voi


Stabiliţi cuvinte şi gesturi de siguranţă pentru a fi folosite dacă situaţia devine prea „arzătoare”…
Nu vărsaţi niciodată ceară fierbinte pe faţă, nici dacă folosiţi o perie pentru întinderea cerii topite: nu vreţi să ajungă ceara topită pe faţă, în ochi, în nas, pe buze…

Desigur, ca Dominator îţi doreşti să torni toată ceara topită deodată peste sfârcurile şi organele genitale ale supusei tale, dar s-ar putea să nu fie cea mai bună idee de la început.

Diferite persoane reacționează diferit la temperatura lumânării aprinse. Ele au concepţii diferite cu privire la ceea ce ar putea fi prea intens pentru ele. Dacă tu sau partenerul tău sunteți începători în jocul cu lumânări aprinse, faceți-vă timp să stropiți cu ceară corpul partenerului în zone mai puţin sensibile la început, să vedeți cum răspunde înainte de a acţiona în locuri foarte sensibile, cum sunt sfârcurile și organele genitale. Nu contează cât de nerăbdător ești să torni întreaga lumânare topită pe părțile cele mai sensibile ale partenerei tale... Intensitatea poate fi prea mare direct pe, sau lângă un mamelon, de exemplu. Acţionează mai întâi, pe alte zone ale corpului - spatele și umerii sunt locuri bune de pornire. Comunică frecvent cu partenera să vezi cum se simte când aplici ceara fierbinte pe aceste zone, înainte de a lua în considerare și părți mai sensibile ale corpului.
Din cauza riscului ce poate apărea când se foloseşte flacără deschisă, evită să pui căluş partenerei tale.

Fii pregătit în caz de nevoie


La cât de intens este jocul cu ceară fierbinte, persoana care primeşte are nevoie de îngrijire fizică şi mentală, pielea trebuie bine hidratată după terminarea sesiunii de joc. Fă din îngrijirea de după, o experienţă plăcută pentru amândoi, după o scenă atât de intensă! E nevoie să fie întotdeauna la îndemână un set de prim ajutor în caz de nevoie (mai ales când se folosesc şi alte instrumente de joc BDSM pe lângă ceara topită, cum ar fi cuburi de gheaţă, bice şi altele).

Lumânările pentru masaj şi ceara fierbinte pot fi minunate, dar e foarte important ca persoana care le foloseşte să îşi ştie limitele, să comunice înainte, în timpul şi după sesiunea de joc şi să acţioneze având în atenţie siguranţa cu risc asumat.


by sclava

Please login to see the comments or to comment

BDSM lovers, go to bdsmside.com to find out your best partners for an intense, happy, long-term relationship in the lifestyle, for successful BDSM play sessions to enrich your life!