Câteva idei incitante pentru jocurile de rol BDSM

Știm că jocurile de roluri pot fi o modalitate foarte bună de a explora fanteziile noastre și de a ne condimenta viața intimă. Într-adevăr, acestea pot crea momente foarte excitante!

Jocul de rol este popular în rândul practicanților BDSM, deoarece, de obicei, presupune un anumit grad de schimb de putere în contextul fanteziei de roluri. Marea majoritate a perechilor de roluri se centrează pe un dezechilibru implicit de putere între participanți.

Dacă jocul de roluri este nou pentru tine, este posibil să te întrebi ce tipuri de roluri pot fi puse în practică.
În acest articol, se prezintă câteva idei clasice de roleplay-uri din domeniul BDSM. Vezi dacă unele dintre ele sunt atrăgătoare pentru tine și partenerul tău!

Profesor / Studentă


Cine nu a avut o pasiune pentru un profesor la un moment dat? Atracția acestei fantezii are sens, nu-i așa?

Îndrumarea unui educator experimentat, binevoitor, sau dimpotrivă, foarte strict și dominator, poate fi foarte excitantă.

Acest tip de fantezie poate implica "studiu" și "teme", dar de multe ori se concentrează pe metode de modă veche de disciplinare care implică spanking, paddling, caning (plesnire, lovire cu padela, biciuire) sau alte forme de pedeapsă corporală, precum și de detenție și timp la colț pentru elevele obraznice.

Supuselor, găsiți-vă uniforme sexi și purcedeți la încălcarea câtorva reguli...să vă bucurați apoi de pedepsele disciplinare impuse de către Dominatorii voștri!

Medic / Pacientă


Există adesea, multă vulnerabilitate, teamă și grijă implicate în interacțiunile medicale, ceea ce face acest tip de joc deosebit de palpitant pentru cei care iubesc jocurile medicale.

Aceste scene pot implica "examinări" invazive, jocurile cu ace, cleme și altele multe!

Cât de ciudat și minunat sună asta?

Fetișismul medical este considerat o formă avansată de joc de către mulți din comunitatea BDSM, deoarece activitățile pe care le implică necesită considerații speciale de siguranță. Asigurați-vă că ați studiat, că v-ați informat suficient prin lecturarea unor lucrări scrise de profesioniști calificați.

Dacă doriți să vă aruncați cu capul înainte în efectuarea unor proceduri mai riscante de joc medical, cum ar fi cele cu bisturiu, joc uretral sau infuzii saline, este recomandat să cereți ajutorul unui membru experimentat din comunitatea BDSM din care faceți parte pentru a învăța să efectuați corect aceste proceduri.

Concluzia: nu încerca nimic din ce nu ești calificat să faci.

Protector / Protejată - fetiță


Acesta este un titlu adesea dat scenelor de rol în care partea de sus (Top, Master) acționează ca tatăl, mama, ruda mai în vârstă, bonă, iar partea de jos (bottom, supusa) joacă rolul persoanei îngrijite. Cu toții am auzit de femei adulte cărora le place să-și numească iubiții "tati", nu? Același concept.

Acest lucru implică, de obicei, "ageplay", jocul de vârste, ceea ce înseamnă că supusa acționează ca fiind mică de vârstă, de la bebeluș la adolescentă, după cum se dorește, iar Dominatorul ca mai în vârstă, decât sunt partenerii de joc în realitate.

Este o concepție greșită întâlnită uneori în lumea vanilla că practicanții "ageplay"-ului sunt adepți ai pedofiliei sau incestului ceea ce nu este adevărat.

Incitante în jocul de vârste sunt afecțiunea, grija și îndrumarea practicate de Protector, în același timp cu libertatea emoțională trăiră în revenirea la o stare de spirit copilărească a supusei.

Acest tip de scene BDSM ar putea implica scutece, suzete, jucării de pluș, timp de somn după amiaza, dar și spanking sau alte pedepse corporale combinate cu jocurile sexuale.

Răpitor sau hoț / Victimă


Aceasta poate fi o formă destul de intensă de joc de rol centrat pe fantezia de viol și consimțământ non-consensual.

Partenerul dominant joacă un răpitor sau intrus și acționează în forță, impunându-și voința asupra victimei lui, nevinovată și încrezătoare.

Acest tip de scenă necesită o planificare serioasă pentru a putea fi realizată în condiții de siguranță și consensual. E nevoie de studiu și experimentare înainte de a trece la acțiune.

Jocurile de răpire, adesea numite scene de răpire, pot deveni o fantezie extrem de complicată, întinsă chiar pe mai multe zile. Există și unii adepți ai BDSM-ului profesional care se specializează în satisfacerea acestui tip de fetiș.

Omul legii / Condamnată


Cătușe și uniforme!

Dacă ideea de a încălca legea și de a plăti apoi pentru asta, te atrage și te excită, scena de joc de-a închisoarea este potrivită pentru tine.

Cum prizonierii sunt încarcerați separați pe sexe, acest tip de joc de rol este foarte potrivit pentru partenerii BDSM de acelasi sex.

Interogatoriul poate fi o formă minunată în jocul de-a pușcăria. Dominatorii pot să își lege partenerii și să îi "tortureze" să spună "secretul, informația" dorite.
Fiți creativi, dar, ca întotdeauna, cu grijă pentru a acționa în siguranță!

Proprietar / Animal de companie


Miau, miau, uoof, uoof!

Jocul de-a animalul de companie este în vogă: mulți adepți ai acestui tip de joc de rol găsesc plăcere în a se îmbrăca în costume de câini, pisici, ponei, imitând comportamentul acestora.

Persoanele supuse care iubesc acest tip de joc, se simt eliberate să se afle în această stare mentală care le oferă posibilitatea să se joace într-un fel care nu e posibil în alte circumstanțe.
În plus, animalele domesticite sunt ușor de controlat, ceea ce este foarte excitant pentru adepții schimbului de putere.

Protocolul de antrenare a animalelor de companie și pedeapsa sunt esența acestui tip de joc. Dar partenerul dominator poate comanda și dopuri anale cu coadă, urechi de câine, pisică sau iepuraș, zgărzi cu lese și alte elemente de asezonare a jocului.

Șef / Angajată


Deși relațiile sexuale între șefi și subalterne nu sunt recomandate, o scenă suculentă de rol "la birou" poate fi cu adevărat incitantă dacă îți place să încalci tabu-urile privind relația personal-profesională.

Acest tip de joc poate implica sarcini, pedepse, ținute office...

"Secretară neascultătoare! Ți-am spus să depui aceste rapoarte cu mai mult de o oră în urmă! Poate o sesiune de pălmuiri te-ar ajuta să te concentrezi!
Treci aici și apleacă-te peste biroul meu! Mmm, apetisant!"...

Stăpânul casei / Menajeră


O menajeră personală care să-mi gătească și să-mi curețe apartamentul? Dă-i drumul!

Dominatorilor, comandați menajerelor voastre cum să arate casa voastră și pedepsiți-le dacă nu reușesc să facă exact ce ați cerut!

Și vedeți dacă găsiți și câte un costum sexi de menajeră pentru supusă, să o ajutați să intre în rol. Sunt posibilități chiar drăguțe și incitante pentru asta.

Milionar/persoană obișnuită


Mulți dintre noi am dori să fim preluați și dominați de un partener putred de bogat!
De aceea, probabil, multi-milionarul BDSM este genul cel mai utilizat în literatura de profil iar "Fifty shades if grey" s-a vândut în atâtea exemplare!

Cu siguranță, milionarii își pot permite toate felurile de dotări și instrumente BDSM de lux tratându-și foarte bine parterele.
Chiar dacă nu sunteți la acest nivel de avere, nu e nimic rău să jucați, din când în când, rolul unui multimilionar și să dăruiți supusei un weekend minunat, la un hotel de lux...

Dacă ești Dominator în această situație, pune-te în pielea și mintea multimilionarului, pentru vremea jocului de rol: dacă ai avea toți banii din lume, cum ți-ai trata supusa? Ce i-ai oferi? Ce ai vrea în schimbul banilor greu munciți pe care i-ai cheltui cu ea? Folosiți-vă imaginația, cerul e limita!

Prinț / Servitoare


Revendicarea Frumoasei din pădurea adormită este una dintre cele mai faimoase idei de film BDSM clasic, probabil pentru că a fi luată pe sus și "torturată" de către un prinț frumos este un subiect de mare interes. Disney a reușit ceva extraordinar cu basmul său, preluat apoi în atâtea variante, inclusiv BDSM!
Acest tip de rol presupune servitute, cultul, venerarea figurii regale, sclavie sexuală, degradare și alte posibile proceduri specifice BDSM-ului.

Schimbul total de putere (TPE), dintre un Stăpân și sclava sa, este perfect aspectat în acest tip de joc, pentru că a servi o persoană regală nu lasă loc de alegeri celei supuse, decât să îndeplinească întocmai ordinele primite, să se supună fără comentarii.

Iată zece idei de joc de rol care să aducă plăcere și distracție în stilul vostru de viață în BDSM! Dar nu vă limitați la acestea, fiți creativi, realizați și propriile scenarii de joc de roluri.

Prin jocurile de rol, tu și partenerul de joc puteți experimenta absolut orice tip de fantezie și dinamică de putere.

Să aveți un timp plăcut, experimentați, dar, ca întotdeauna în BDSM, nu uitați de negociere și consimțământ asumat, cuvinte, semne și condiții de siguranță, de aftercare, îngrijirea de după joc, pentru ca acesta să aibă efectele dorite!


by sclava

Please login to see the comments or to comment

BDSM lovers, go to bdsmside.com to find out your best partners for an intense, happy, long-term relationship in the lifestyle, for successful BDSM play sessions to enrich your life!