Ce să spui partenerului tău sau partenerei tale în timpul jocului de umilire verbală BDSM

Cuvintele pot fi un instrument sexual puternic, dar este mult de învățat pentru a te perfecţiona să le foloseşti cum trebuie.

Este ştiut - cuvintele au putere: cele potrivite vă pot ridica moralul, dar atunci când sunt degradante sau jignitoare pot lăsa cicatrici psihologice profunde, chiar și în timpul jocului consensual.

Cuvintele pot fi, de asemenea, extrem de excitante. Cu jocul de umilire, totuși, este diferență între a avea un timp extraordinar de incitant și unul care are potențialul de a ruina o scenă - și poate chiar o întreagă relație. Deci, ce poți spune în timpul jocului de umilire? Și ce ar trebui lăsat nespus? Iată câteva sfaturi despre cum să mergi pe linie, fără a o depăşi.


Ce este jocul de umilire?


Jocul de umilire este o formă de BDSM care folosește puterea cuvintelor - adesea într-un mod înjositor - pentru a-i excita pe cei implicați fie rostind cuvintele, fie auzindu-le. Pentru că poate folosi un vocabular destul de puternic, gândește-te la el ca la un joc de cuvinte sexual pe steroizi…

Din fericire, există tehnici bine dovedite ca eficace pe care le puteți utiliza nu doar pentru a face eficient jocul de umilire, dar şi pentru a evita orice experiențe negative.

Totul este despre comunicare


Pentru început, decizia de a folosi umilirea este una serioasă: niciodată nu se face la întâmplare sau nechibzuit. Din nou, este de ajuns un cuvânt greșit, sau spus într-un mod greșit, pentru a fi mutilant emoţional. Deci, nu striga partenerei/ului: "curvă", "vierme", "băiat rău / fată rea", "gunoi", nimic chiar ușor peiorativ fiind, aşa, din senin!

Înainte de a face ceva, trebuie să comunicaţi în mod clar și precis: atât ca vorbitor, precum și ca ascultător. Pentru a evita orice fel de interferență sau comunicare greșită, este recomandat să faceţi această negociere înaintea (și în afara) scenei. Asta înseamnă să nu vă aşezaţi la negociere ca Dominant/ă și supus/ă, ci ca participanți egali în relație. În acest fel partea supusă se va simți liberă să vorbească fără teama de a fi lipsită de respect față de Dominatorul ei; pe de altă parte, Dominatorul/Dominatoarea va ști că partea supusă nu va spune doar ceea ce Dominatorul vrea să audă.

Deoarece jocul de umilire are potențialul de a fi dăunător emoțional, să nu vă angajaţi în acesta decât dacă nu există nici un fel de îndoială sau ezitare din partea cuiva din cei implicaţi.

Ia-o încet!


Chiar dacă lucrurile par a fi foarte clare, ia lucrurile încet și constant crescător. Nu sări la abuz verbal ca și cum ați fi amândoi foarte experimentaţi. În schimb, încercați pentru o perioadă scurtă de timp, poate doar pentru o parte dintr-o scenă BDSM în raport de egalitate și nu ca Dominator și supus(ă).

Un alt lucru despre jocul de umilire este că adesea e ceva despre care multe persoane au fantezii, dar nu au experimentat direct. Aşa cum poate atesta oricine care a participat suficient timp la jocuri BDSM, poate exista un decalaj imens între fantezie și realitate. Deci, chiar dacă partenerul tău declară că este categoric de acord să-l încercați, începe totuşi cu precauţie . La urma urmei, puteți întotdeauna să intensificaţi jocul de abuz verbal dacă vă simţiţi amândoi confortabil cu ceea ce se întâmplă.

Să vorbim despre Dominatori pentru un moment. Jocul de umilire este ceva care poate lucra în ambele sensuri, astfel încât Dominatorul, precum și supusa, trebuie să fie atenţi cu privire la reacțiile emoționale. Să spunem că te joci cu cineva căruia/căreia îi place să fie numit/ă un "rahat inutil" și te simţi inconfortabil, sau emoțional în dificultate. Folosește-ți cuvântul de siguranță. BDSM, la urma urmei, este despre schimbul de experiență sexuală și emoțională. Dacă o persoană este mulțumită, dar alta nu este, este timpul să faceți un pas înapoi și să regândiți jocul.

Ca și în cazul negocierilor fizice, respectă întotdeauna limitele tuturor celor implicați. Dacă persoanei supuse îi place să fie numită "târfă", atunci nu îi spune "un băiat/fată murdar/ă." Chiar dacă ai vrut să foloseşti un echivalent al cuvântului "târfă", acest lucru ar putea fi diferența între un sentiment de excitare puternică a persoanei supuse și o cădere emoțională pe care aceasta ar putea-o suferi.

Ce spui și cum spui


Apoi, atenţie la context. Mângâind sclava/ul pe cap și spunând, cu un zâmbet, că e o "târfă rea" este foarte diferit decât să o numeşti furios "târfă rea" și făcând-o să stea la colț. Din acest motiv, nu negocia doar cuvintele care urmează să fie utilizate într-o scenă. Trebuie să discutați şi despre emoțiile din spatele lor. Umilirea, la urma urmei, poate să însemne ceva diferit pentru diferite persoane, așa că asigurați-vă întotdeauna că sunteți amândoi pe aceeași lungime de undă.

Ce să se facă, ce să se spună, este funcţie de decizia persoanelor implicate. Dacă tu, ca şi Dominator, eşti nedumerit de ceea e potrivit să faci, este o idee bună de a pune supusa să scrie o poveste despre scena ei ideală în BDSM. Dacă persoanei supuse îi este incomod să scrie, poate împărtăși filmul ei BDSM preferat. Acest lucru poate da Dominatorului cadrul bun pe care să construiască scenariul jocului de umilire. Deși, din nou, - amintiți-vă că fanteziile și realitatea pot fi foarte diferite.

În cazul în care supusa vrea cu adevărat să încerce jocul de umilire, dar nu ştie prea bine ce presupune, poți să continui negocierea sau să încercați ceea ce poate fi cel mai bine numit "joc în trepte". Jocul în trepte înseamnă să nu faci o scenă cu sufletul la gură, în schimb, să încercaţi unul informal, în care să puteţi testa diferite cuvinte și acțiuni pentru a vedea ce funcționează şi ce nu. Motivul pentru o abordare mai informală este acela că persoanele supuse vor intra adesea într-o stare de fragilitate emoțională atunci când se adâncesc în joc. Făcând „stagiul de formare” mai blând, poți afla ce ar putea fi foarte dureros pentru supusa ta într-un mod mai puțin intens pentru ea.

Vorbeşte clar și cu grijă


Ca și în orice alt joc BDSM, ar trebui să faci jocul de umilire numai după ce ai învățat cât de mult poţi despre el - și numai după ce poţi intra în joc cu atenţie atât la plăceri cât și la riscuri.

În cele din urmă, jocul de umilire trebuie făcut cu ochii și urechile deschise. Și să nu uitați niciodată puterea cuvintelor!


by sclava

Please login to see the comments or to comment

BDSM lovers, go to bdsmside.com to find out your best partners for an intense, happy, long-term relationship in the lifestyle, for successful BDSM play sessions to enrich your life!