Cum arată un Dominator BDSM adevărat?

Dominatorii reali nu poartă neapărat costume din trei piese sau piele. Nu dau ordine străinilor. Dar ei au multe trăsături în comun - și nici unul dintre ele nu sunt însă de natură sexuală sau despre hainele pe care Dominatorii le poartă.

Contrar a ceea ce media erotică prezintă cititorilor online din întreaga lume, nu toţi Dominatorii poartă costume de trei piese, deţin propriile corporații de mai multe miliarde de dolari, sau îşi transformă secretarele în supuse de la primul interviu. Cărți de genul asta sunt distractiv de citit și cu siguranță sunt incitante, dar încercarea de a găsi un Dominator care se potrivește acestui model mult mediatizat, este aproape imposibil.

Persoanele dominante, pot fi de sex masculin sau feminin, CIS sau trans, pot fi de orice fel, dimensiune, culoare, preferință sexuală, nivel de venit, de educație și carieră. Nu există nici o imagine perfectă a unui Dominator. Bărbații nu poartă toți costume. Femeile nu poartă întotdeauna piele sau latex. Multe Dominatoare sunt de obicei în blugi și tricouri.

Deci, cum arată un Dominator adevărat? Din experiență, - toţi şi toate au trăsături similare. Dar aici e un lucru surprinzător: nici una dintre aceste trăsături nu este fizică.


Trăsăturile specifice ale unui Dominator adevărat


Răbdarea


Un bun Dominator nu se grăbește să-ți dea comenzi din momentul în care îl întâlnești prima oară. Dacă o face, e probabil un test, de a vedea dacă tu, ca persoană supusă, ai „coloană vertebrală”. Dominatorii nu se grăbesc să te încline să îngenunchezi în fața lor. Vor să te cunoască mai întâi ca persoană.

Integritatea


Cei mai buni Dominatori fac ceea ce spun că vor face. Sunt consecvenţi în gândire, vorbire și acțiune. Știi cum stai cu ei. Realitatea este că s-ar putea să nu-ți placă întotdeauna ceea ce auzi, dar știi că ți se spune adevărul așa cum îl văd Dominatorii şi fac ceea ce ei cred că este cel mai bine.

Responsabilitatea


Dominatorii adevăraţi, cei în care poți avea încredere cu mintea și cu trupul tău, înțeleg că au o responsabilitate față de persoana supusă lor. Își asumă responsabilitatea pentru acțiunile și cuvintele lor. Sigur, uneori, cuvinte pot fi spuse la furie, dar un Dominator cu un puternic simț al responsabilității îşi va asuma greșelile și va lucra pentru a repara ceea ce a greşit.

Dorința de a învăța


Dominatorii, chiar și cei în acest stil de viață de mulți ani, conştientizează că nu știu totul. De asemenea, își dau seama că există posibilitatea să facă greșeli. Dominatorii sunt, în mod constant, în căutarea de informații noi, fie că este vorba despre o jucărie nouă pentru a fi încercată, de un nou protocol pentru a fi introdus, sau pur și simplu o modalitate mai bună de a gestiona situațiile dificile care apar în orice relație.

Comunicarea


Orice Dominator de valoare știe cheia pentru o relație de succes D/s: comunicarea. El nu doreşte doar să împărtășească informații și detalii cu tine, supusa lor, ci doreşte, de asemenea, să vă împărtășiţi reciproc gândurile, sentimentele și nevoile. Modul în care veţi comunica poate varia foarte mult, dar capacitatea există întotdeauna.

Consimţământul


Nici o conversație despre D/s nu este completă decât dacă nu se discută despre consimțământ. Consimțământul nu este la fel de simplu ca a spune: "Da." Consimțământul trebuie să fie informat. Nici unul dintre voi, Dominator sau supus/ă, nu a spus cu adevărat, clar, „Da” decât dacă știți bine la ce spuneţi da! Consimțământul clar înseamnă înțelegerea a ceea ce se va întâmpla, a ceea ce se va simți și a rezultatului acţiunii prevăzute.

Să vedem ce spun nişte Dominatori veritabili, cu mare experienţă:


Fiecare kinkster, Dominator sau Dominatoare, supus sau supusă, Top sau bottom este diferit. Niciunul dintre noi nu e la fel cu altcineva și venim din toate categoriile sociale. Vom da un Întrebările puse Dominatorilor experimentaţi au fost:

Ce te face să simți cel mai profund rolul de Dominator?


The Wolf


"Când simţi că deţii controlul. Uneori intri într-o situație sau un scenariu, și pur și simplu curge. Când se întâmplă asta, e euforic. Creierul meu este umplut cu energie pozitivă, și este probabil, momentul în care eu sunt cel mai relaxat. Dar Dominatorii nu sunt perfecţi. Când nu înțelegeam bine, obișnuiam să intru în panică, încercând să fac lucrurile să se prăbușească. Acum, vârsta și înțelepciunea prevalează și voi admite un moment de panică atunci când se prezintă realitatea de a nu deţine controlul.

Ceea ce am învățat este că nu pașii greșiți sau gafele te definesc, ci modul în care îți revii din ele, inclusiv prin admiterea unei erori pe care ai făcut-o. Este în această revenire în care poţi acumula respect de sine pentru menținerea calmului prin a fi agil pe picioarele tale având soluţia de a remedia situația. Este în acel moment când prezența ta, sau ceea ce simt alții în legătură cu tine, ceea ce îți definește actul de dominare, generează respect și produce acea stimulare a minţii care te motivează şi mai tare să mergi înainte."

Sir Franco


"La o sesiune, Prințesei mele îi place când sunt eu complet la conducere, lăsând-o aproape fără nici o responsabilitate, astfel încât ea se poate bucura total şi relaxa pe deplin. Îmi place să fiu un gentleman Dom de şcoală veche.
Prințesa mea și cu mine iubim sexul dur: sufocare, tras de păr, mușcături, folosesc adesea tot ce am ca să o pun forţat la pământ, ca și când aș viola-o. Este, şi asta, despre dominare."

Sir Sam


"Avem o serie de ritualuri și protocoale în relația noastră. Cea care iese cel mai mult în evidență pentru mine este în seara după ce copiii sunt în pat, partenera de viaţă şi supusa mea îmi face o cană de ceai. Nu mi-o dă direct, ci îngenunchează și îmi oferă cana. Acest act mă umple cu atât de multă dragoste pentru ea știind că pentru mine îngenunchează."

Ce îţi oferă cea mai mare bucurie sau satisfacție ca Dominator?


The Wolf


"Am o plăcere extremă din partea zâmbetelor celor care sunt fericiți că au luat decizia de a urma. Oh, și de la oferi plăcere sexuală neobosită supusei mele, lol."

Sir Franco


"Încrederea. Și dragostea, pasiunea și supunerea pe care le primesc de la Prințesa mea. Să ai grijă de Prințesă, s-o protejezi, s-o ajuți să evolueze. Mi s-a dat ocazia să iau o parte din viața ei în mâinile mele."

Sir Sam


"Privind-o pe „fetița mea” crescând, și prin asta mă refer la atingerea viselor ei. Toată lumea are visuri, dar să o văd că se apropie de împlinirea visurilor ei și să-i văd aspiraţiile venind la viață, îmi dă un sentiment copleșitor de bucurie”.

Ce sfaturi aveți pentru cei noi în stilul de viață BDSM?


The Wolf


Ca Dominator, "ai mai multă încredere, judecă mai puțin. Iubește mai mult și exercită răbdarea, iartă greșelile. Deschide-ți mintea, explorează granițele, eliberează-ți sufletul.
Citeşte și cercetează mult. Și apoi, fă şi mai mult.
Instrumentele BDSM pot aduce desfigurare sau chiar moarte dacă ajung în mâinile greșite, neexperimentate! Trebuie să înțelegi scopul pentru care acestea au fost realizate, rezultatele prevăzute cât și felul în care se atinge plăcerea atât pentru persoana care execută cât și pentru cea supusă, care primeşte.
Dar orice ai face, fă-o cu respect. Demnitatea ta și respectul sunt singurele pe care le vei avea vreodată care sunt aproape imposibil de recuperat odată pierdute."
Ca persoană supusă, „fereşte-te de falşi dominatori şi simulanţi! Îți vor suge viața fără să știi!

Sir Franco


"Fiecare poveste este una diferită și fiecare are alți jucători cu propriul lor trecut, dorințe și așa mai departe. D/s este un stil de viață care pot fi pus în aplicare în atât de multe moduri diferite. Nu există nici o dimensiune care să se potrivească tuturor.
Cred că cel mai important sfat al meu ar fi: să vorbeşti (cu partenera/ul ta/tău). Comunicarea este totul și înseamnă nu numai să vorbești, ci, la fel de important, să asculți."

Sir Sam


"Pune întrebări, găsește-ți grupul BDSM din zona ta, întâlnește oameni care trăiesc stilul de viață BDSM. Găseşte persoanele care au trăit în BDSM pentru ultimii 25 - 30 de ani și pune-le întrebări, urmăreşte-i, să ai de unde învăţa și evolua."
Ai observat că nimeni nu a sfătuit să ordoni unui străin să îngenuncheze în faţa ta, iar ca persoană supusă să îl numeşti "Stăpâne" sau să acționezi în alt mod ca persoană supusă din primele momente? Persoanele dominatoare care cer asta nu sunt buni Dominatori! Unii sunt pur și simplu falşi și agresori care caută noi victime. Alții sunt prea needucați sau prea aroganți pentru binele lor, uneori o combinație a ambelor.
Evită-i cu orice preț!"


by sclava

Please login to see the comments or to comment

BDSM lovers, go to bdsmside.com to find out your best partners for an intense, happy, long-term relationship in the lifestyle, for successful BDSM play sessions to enrich your life!